Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

polak zamordowany w pakistanie

Polecane posty

moze to nie miejsce na takie dyskusje, nigdy sie nie angazowałam w polityke:o ale zamordowanie polskiego inzyniera naprawde mnie zbulwersowało....tzn postawa naszego polskiego rzadu:o

Gość no bo rząd oczywiście
powinien wypuscić z pakistańskiego więzięnia terrorystów.Skandal ,że tego nie zrobił!

A ja nie mam do postawy rządu żadnych zastrzeżeń.

Gość ja tez ... jakby wypuszczeni
terrorystow to oni np. zabili 100 osob wtedy tez by sie mowilo, ze rzad jest glupi ...

Gość ffddfd
terrorystami nie sa irakijczycy,pakistańczycy ... tylko ci co okupują te kraje a wiec polacy,amerykańce angolu i inni.. czy jakby nas okupowali żydzi zasadne było by ich nazwac terrorystami?

Gość nie jestem małolatą
ja dziwię się ludziom że wogóle wyjeżdżają do tak niebezpiecznych krajów! Ja b. chciałabym pojechać do Egiptu, ale jak pomyślę że to tak blisko tej strefy wojennej to napewno się nie skuszę!!

Gość a czy jest tu ktos...
Oni stawiali ultimatum rzadowi pakistanskiemu, a nie polskiemu.. Nasz rzad raczej niewiele mohgl zrobic...no bo niby co? A dla pakistanczykow co warty byl jeden polak? Wiadomo, szkoda goscia...do konca mialam nadzieje, ze jednak uda sie go uratowac i ktos madry zrobi cos w tym kierunku. Nie udalo sie... Ale czy jemu ktos kazal tam jechac? Rzad go tam nie wyslal. Jesli prawda jest, ze mial mozliwosc wykonania telefonu do rodziny, to dlaczego odmowil? Dlaczego najpierw byla podana informacja, ze scieli mu glowe a nagle pisza, ze zostal zastrzelony? Przykro, bo placze po nim matka, siostra, syn i cala reszta..