Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala19

LUDZIE!! WY TU O JAKIS CHUDYCH LYDKACH,BRZYDKICH CYCKACH A CZLOWIEKA ZAMORDOWANO

Polecane posty

CZY KTORYZ Z WAS POMYSLAL CHOCIAZ PRZEZ CHWILE CO CZUJE RODZINA TEGO CZLOWIEKA..INZYNIERA GEOLOGA..KTOREMU ODCIETO GLOWE..ZA NIC?!!!!!!!!!!!!! LUDZI ETAKIE DRAGEDIE PRZEZYWAJA A WY TU O PIERDOLACH..AZ SIE CZLOWIEKI NIEDORZE ROBI..

Gość że nie ma górnej jedynki
ło ja cie kręcę. codziennie się morduje ludzi a o tym jednym powiedzieli w telewizji to on jakiś lepszy był czy co?:D

ciekawe co bs zrobil/la gdybytobie kogos zabili z rodziny..kogo najbardziej kochasz..z kim przezyles cale zycie..

dokładnie- codziennie gina tysiące NIEWINNYCH ludzi!! Giną, bo są pojeb..cy na świecie....zapalmy im i módlmy się żebyśmy my nie byli następni!

Gość że nie ma górnej jedynki
akurat mój dziadek został zamordowany podczas włamania. co zrobiłem ? smuciłem się, ale nie tak by pisać o tym na forach. ten z geofizyki kraków to z twojej rodziny? a uważasz, że jak ciebie to obchodzi to każdy musi się smucić bo powiedziano o nim w telewizji? jestęś hipokrytką!

Gość kucza Pola
dziewczyno wlasnie to ejst ta roznica ze on nie byl nam bliski, kolejna smierc jakich tysiace. oczywiscie wspolczucia dla rodziny ogromne ale coz nas to sie nie tyczy....

słuchaj.. myslalas ze oni go wypuszcza? od poczatku mozna było sie domyslic ze jego dni sa policzone.. zal mi tej rodziny, ale takie jest zycie.. kazdego z nas to moze spotkac.. pozatym smierc to nie koniec swiata.. powinnismy sie cieszyc z kazdego dnia z kazdej godziny i minuty w naszym zyciu

heheh dobre jak mozna mwic o kim ze jest hipokrytka..nie znasz mnie nawet.. po rpostu to co sie dzieje na swiecie jest tragedia..nigdzie nie jest bezpiecznie..zastanow sie..pojedziesz sobiena wakacje a tu ci zone porwa,zabiora na 4 miesiace i za chwle obejrzysz film jak jej glowe obcieli..a spedziles z nia cale zycie..

Gość SATANIC WARMASTER
Codziennie umierają/giną/ są mordowani jacyś ludzie. TAKI KUR* WA JEST TEN ŚWIAT!!! Gdybyśmy się mieli przejmować pojedynczym człowiekiem każdy by już dawno oci*piał! Żałosne jest wylewanie krokodylich łez nad gościem, o którym się nic nie wie i którego się nie widziało na oczy!!!!

Gość kucza Pola
ale mamy siedziec i sie zamartwiac?? czy zyc dalej a nie gdybac o smierci. Durenoty wypisujesz

zawsze tak było tylko ze wczesniej sie o tym nie mowilo.. mi moze byc zal i moge oplakiwac dzieci ktore umieraja z głodu, z roznych chorob itd bo to nie ich wina.. a umiera ich codziennie tysiace.. o nich nie pomyslalas co nie? bo przeciez o tych dzieciach sie w wiadomosciach nie mowi..

heh wyobrqaz sobie ze o tych dzieciach rowniez sie wiele mowi ;)

ale nie mowi ze az tyle.. teraz jest jedna wielka afera ze zamordowali jednego czlowieka.. wszedzie o tym mowia.. a niby czego oni sie spodziewali? wszedł nie na swoj teren i tyle.