Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NIE CHCE TEGO JEB.ANEGO WESELA!!!!!!!!!!

Polecane posty

wiec tak moja siostra cioteczna za kilka tyg. bierze ślub, mialam od początku iść na ten ślub z moim chłopakiem, niestety sprawy się pokomplikowały i wyszło na to ze musiał wyjechać na kilka miesięcy zagranicę, rodzice mnie wręcz zmuszają bym jechała na to wesele, a ja po prostu nie chce! Samej bez osoby towarzyszącej, gdy wszyscy na około będą ze swoimi partnerami jest bez sensu! Do tego matka już wynalazła mi jakiegoś kolege mojego brata ciotecznego, ktory sam idzie na to wesele a ja nie mam zamiaru z jakims kur.wa obcym na sile sie bawic wpizdu..... ;(((((

heh pójdź a jak ci się nie będzie podobało to po prostu wyjdziesz z wesela

i gdzie pojde? 100 km na piechode do domu?;/;(

Idz dla tradycji, to w końcu rodzina. Pokaż się, nikt nie karze Ci się tam bawić do rana :P. Wypij lampkę szampana, pogadaj i zwijaj.

Gość kalinkaczerwona
a ja wlasnie bym nie szla sama.. bylam raz jak jeszcze nie mialam faceta i zmylam sie do domu o 22. Potem wszyscy pytali dlaczego ucieklam. Daj sobie spokoj dziewczyno i nie idz na to wesele..

Gość vvvvnvnn
a moze to fajny chlopak i dobrze sie wam bedzie bawilo?

to nie idz na to 'jebane' wesele. Szkoda, że siostra cioteczna tego nie przeczytała :P.

jak dla mnie jebane skoro się będę na nim jedynie męczyła ;(

Gość fdsfsg
jak bliska rodzina, to głupio nie iść, miałam jakieś 22 lata i byłam raz sama na weselu i jakoś przeżyłam....ale fakt zależy jak się ułoży, jak będzie jakaś kuzynka też sama, to może być ok, ale jak tylko ty, to może być lipa...

Gość bvvbvnvn
ile masz lat 16? i chlopak pewnie tez na ferie pojechal do rodzicow ? -troche kultury nie zaszkodzi dziewczynko

Gość lucha...
ja też kiedyś raz nie poszłam na wesele, kiedy mój chłopak był w wojsku. ale to było wesele sąsiada, a nie nikogo z rodziny.

kurwa mam 19 lat a moj chlopak pojechal pracowaC!

Gość fdsfsg
w pewnym wieku głupio jest iść samemu na wesele, no ale różnie bywa, a tylko z powodu braku partnera też jest głupio odmówić...

Gość kalinkaczerwona
glupio nie glupio.. to jej sprawa czy pojdzie czy nie. Jak ma siedziec cale wesele przy stole i gapic sie na inne pary to juz lepiej zostac w chacie

Gość bvvbvnvn
z twojego zachowania nawet tych 19lat nie wnioskuje. napisz swojej kuzynce "kur... nie ide na te jeb.. wesele ale wszytskiego najlepszego"

Gość fdsfsg
jesli rodzina jest bliska, no to głupio nie iść, no a 19 lat, to jeszcze nie tak dużo żeby mieć koniecznie partnera...

Gość bylam w takiej samej
sytuacji.Slub brata ciotecznego.Chlopak za granica.Rodzice namawiali ale nie poszlam.I nie zalowalam.Jakbym nie mogla wrócic sama do domu to tym bardziej...

Masz 19 lat? O kuźwa mać, myślałam, że jakieś 15, no góra 16stka. Bo tak durnowato piszesz, albo ja jestem taka zajebista :P. Nie idę na to jebane wesele bez chłopaka, bo będę siedzieć sama jak głupia bleee. To nie idź, tylko jesteś mało towarzyska jak tylko potrafisz sie bawić z facetem. Potańczysz z rodzinką i też będzie fajnie.

Gość bylam w takiej samej
rodzice byli wk..wieni, a mlodzi zrozumieli...

wlasnie ze nie potancze z rodzinką bo wszyscy beda miec osoby towarzyszace, a z doswiadczenia wiem, ze jak ktos jest z osoba towarzyszaca jest nia zajety ;/ a ja nie chce tanczyc z kims na sile, kto bedzie mnie bral do tanca z litosci bo bede sama siedziala;/ wszyscy jestescie madrzy a gdybyscie to wy znalezli sie w mojej sytuacji, jestem pewna ze wiekszosc mialaby ten sam dylemat co ja;/

ja kilka razy byłam sama na weselach - kiedyś dlatego, że po prostu nie miałam faceta, raz poszłam sama do koleżanki, kiedy mój facet siedział za granicą. jasne, że z facetem byłoby na pewno fajniej, ale w końcu z innymi ludźmi też można pogadać, potańczyć, nie widzę w tym problemu :)