Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpionkowa

kto ma dziecko spod znaku SKORPIONA?

Polecane posty

Gość skorpionkowa

podobno to najtrudniejszy z wszystkich znakow zodiaku. macie w domu male skorpiony?:)

Gość o kurka wodna
jak można wierzyć w takie rzeczy :O

Gość skorpionkowa
a mozesz powiedziec cos wiecej? ;) my chcemy zaczac starania o dziecko, ale gdyby teraz sie udalo, dziecko urodziloby sie w znaku skorpiona... i sie waham...:O

ja urodziłam akurat na styku wagi i skorpiona. Też średnio wierzę w znaki, ale akurat ze skorpionami mam cieżkie przeżycia;) Na jednym horoskopie 23.10 to jeszcze waga, na innym juz skorpion. Powiem szczerze, że 23 miałam termin z OM a ze mój gin miał dyżur to z lekkimi skurczami pognałam na oddział :D by nie czekać na "pełnego" skorpionka :D:D:D Abstrakt - ale prawdziwy :P

znam mnostwo skorpionow, 1 jest bardzo podatny na dzialanie innych osob, 2 sa mega wredne i pamietliwe, kolejny jest do rany przyloz mimo ze jest jedynakiem, nastepny to niemowlak i jest najgrzeczniejszym dzieckiem w swoim wieku jakie widzialam. KAZDY JEST INNY. NIE PRZEJMUJ SIE ZNAKAMI ZODIAKU.

Gość a co masz na mysli piszac
"abstrakt"?

Gość tezmama
ja mam:) coreczka lat 10. zadnych problemow do tej pory (odpukac;) ) czasem strzeli focha:P uczy sie dobrze,wrazliwa i kolezenska i......potrafi kochac az sie wylewa bokami:). przytaulaka jakich malo. ja zaszlam w lutym .ur w listopadzie. nie czytaj bzdur tylko pracuj nad bobasem:D powodzenia

Gość mąż skorpion
drugi raz bym za g....... nie wyszła, strasznie ciężki, podły i nie powiem co jeszcze, nie jest łatwo

Moj syn jest skorpionem. Ma 6 lat. Malutka wredzizna i manipulator, ale potrafi byc przeslodki. Jest kochany, bardzo zdolny, inteligentny, odwazny, ma swoj honor, co czesto mipokazuje. Zaczepny, ale kochany. Jest bardzo ambitny, uczuciowy, troskliwy. Mysle, ze horoskop nie ma zadnego wplywu na dziecko, ale to, jak jest wychowywany przez rodzicow.

ja jestem skorpionem,tak mówią że to niedobry znak ale ja nie jestem taka pewna,moja mama mówi że byłam grzeczny dzieckiem,teraz jest gorzej :)

Abstrakt, byt abstrakcyjny - pojęcie powstałe w wyniku procesu abstrakcji, przeciwstawiające się konkretowi. Mimo że podział przedmiotów na konkretne i abstrakcyjne bywa uważany za pełny i wyczerpujący, jest wiele definicji abstraktu, z których wszystkie bywają podważane: abstrakt to przedmiot niepoznawalny za pomocą zmysłów, nie mogący być wykazany ostensywnie, nie posiadający przyczyn i nie wywołujący skutków, konieczny, niezależny od czasu i przestrzeni. Każde z tych określeń abstraktu może być podważone - nominaliści w ogóle odmawiają abstraktom istnienia realnego. Tak na przykład określenie bytu abstrakcyjnego jako nie posiadającego przyczyn i nie wywołującego skutków sprawia trudności epistemologiczne: przedmiot nie wywołujący skutków jako nie oddziałujący na aparat poznawczy nie może być bowiem poznawany.

na pewno moje dziecie bedzie "charakterne" :) Ma 15 mcy i juz pokazuje co potrafi :P

Gość skorpionkowa
najgorsze podobno sa przeciwienstwa. skorpion jest zupelnym przeciwienstwem strzelca, a my z mezem oboje jestesmy strzelcami. i troche sie obawiam, czy damy sobie rade z malym skorpionem. i moze to bzdura, ale ja wierze, ze w znakach zodiaku cos jest;)

Gość bleeeeeele
ja jestem skorpionem i mama podobno miala dosc trudne zycie ze mna.Sadze jednak,ze to raczej z tego powodu, ze nie umiala do mnie dotrzec.Egzekwowala wszystko nakazami i grozbami,a ja bylam i jestem bardzo uparta,wiec robilam wszystko zeby postawic na swoim. A wystarczylo pogadac i traktowac mnie w miare po partnersku.Aaaaa... nigdy nikt nie mial wplywu na moje decyzje, nie jestem poddatna na sugestie innych.Raczej jestem typem samotnika,ale jak chce to bryluje w towarzystwie.

nie wiem czy to ma coś wspólnego,moi rodzice też są strzelcami,z mamą wiecznie się kłócę a z tatą mam bardzo dobry kontakt

Gość lucha...
ja jestem lew a mój mąż skorpion, podobno taki związek nie ma szansy przetrwania, ale jakoś sobie żyjemy razem w zgodzie :) charakter człowieka nie zależy tylko od znaku zodiaku, ale tez od sposobu w jaki został wychowany :) mam kuzynke spod znaku raka, podobno nie samowicie wrazliwy i sympatyczny znak, a w rzeczywistości jest wredną flądrą, co ma po rodzicach, jej brat tez jest idiota, a kazdy z nich ma inny znak zodiaku. toksyczna rodzina.

Gość skorpionkowa
moze jednak poczekac do nastepnego cyklu, wtedy jakby sie udalo za 1 razem bylyby w domu 3 strzelce:P

Gość o kurka wodna
skorpionkowa nie może, ale na pewno bzdura :O Jak wierzysz ze w znakach cos jest ,to sie tego doszukasz . Jak dziecko będzie płakać czy marudzisz powiesz -o ho wiedziałam ze tak bedzie mały skorpion sie w nim odzywa .

Gość skorpionkowa
troche mnie przekonujecie:)w sumie nie wszystko zalezy od znaku. ale ja znam same typowo zodiakalne skorpiony, wiec troche sie obawiam tego znaku:Pmoze jestem nienormalna...:O

Gość o kurka wodna
zreszta zawsze mozesz urodzic wczesniej i co wtedy :P

Gość skorpionkowa
o kurka wodna - wiesz moze sie i doszukuje, ale my z mezem jestesmy "typowo zodiakalni":Pnigdy wczesniej o tym nie myslalam, dopiero wczoraj poznym wieczorem naszla mnie mysl, ze gdyby udalo sie teraz, to bylby maly skorpion i troszeczke mnie to przerazilo...:Opewnie jestem dziwna:O

Gość bo skorpion meski i zenski to
inna sprawa ....ja mam bratową skorpiona :O wredniejszej małpy nikt w rodzinie nie widział...podła i jeszcze ta postawa roszczeniowa .Buntuje brata ,ze on dla swietego spokoju nie odwiedza mamy już tak czesto... Teraz mają dziewczynke skorpionka 4 letniego. noooo i juz daje popalic ma takie zagrania ze szok a mamunia sie cieszy ze tez skorpionek bo wredny po mamusi ...jeszcze sie idiotka z tego cieszy !!!!😠

Gość o kurka wodna
co to znaczy typowo zodiakalni ?

Gość skorpionkowa
i wiem ze moge urodzic wczesniej lub pozniej (moja znajoma miala termin na skorpiona, ale przenosila ciaze tak dlugo, ze wyszedl strzelec;) ale ja mowie: gdyby sie udalo teraz i wszystko poszlo zgodnie z planem. a jak bedzie w rzeczywistosci to i tak nikt tego nie wie;) juz sama nie wiem co lepsze, dwa strzelce i skorpion czy trzy strzelce:P

Gość o kurka wodna
masakra jak może znak zodiaku mieć wpływ na charakter ? Dobrze ze nie wiem jakiego znaku zodiaku jest mój mąż i dziecko bo by sie okazało ze nie pasujemy do siebie :P i musze sie rozwieść :D a dziecko oddać do adopcji

Gość skorpionkowa
typowo zodiakalni, znaczy prezentujemy cechy typowe dla naszego znaku zodiaku.

Gość nigd przenigdy
w zyciu bym nie chciala dziecka skorpiona, dziewczyny wredne a faceci sk.....

To może ja się wypowiem, chociaż w naszej rodzinie są tylko 3 skorpiony? Ja, mąż i nasza córeczka :D:D:D

Gość o kurka wodna
aha , a jakie to cechy ?