Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myslicie.....

Nie uważacie, żę faceci są coraz mniej męscy?

Polecane posty

Gość co o tym myslicie.....

Kiedyś to facet to był facet z jajami, męski, przystojny, obrotny, inteligentny... no a teraz to szukać takiego ze świeczką. Większość to jacyś zniewieściali, niedojrzali, duże dzieci... o słabej psychice, słabszej od kobiet nawet. Np. mój tata, silny męski facet, monogamista, nigdy za żadną babą się nie oglądał, wierny mojej mamie, do tego inteligentny, dojrzały, mądry życiowo, oczytany. I myślę, że inni mężczyźni z jego pokolenia też są w większości tacy. A teraz co się porobiło jak czytam na tym forum bodajże, to jestem przerażona. Faceci to coraz gorsze chamy, nie szanują kobiet, zdradzają, wykorzystują, jak się mu znudzi to kopnie w tyłek... no kiedyś tak chyba nie było, faceci mieli więcej szacunku do kobiet. Czy też faceci jacyś zniewieściali co użalają się nad sobą, takie męski cipki za przeproszeniem. Ludzie co się dzieje? Czy to wszystko przez te chemikalia w żywności których jest coraz większej, przez to zatrute środowisko, ludzie stają się coraz bardziej przymuleni, mają coraz słabszy charakter i głupieją.

Twój ojciec to nie żadna reguła. w jego pokoleniu było równie wielu dupków, co teraz. pewne rzeczy się nie zeminiają 🖐️

Gość szczera do bolu dziewczyna
oj zgadza, sie zgadza, coraz wiecej jest nieogarnietych zyciowo, miekkich, malo meskich facetow, ktorzy chodza na solarium, wciagaja spodnie w kozaki a ich zainteresowania to MODA

Ja nic o tym nie myślę, bo mam obok siebie faceta z jajami, więc idzie na takiego trafić. :P Śmiem twierdzić również, że to przez chipsy bekonowe jest tak a nie inaczej.

Gość izaraaaaaaaaaaaaa
Autorko..w jakim wieku jest Twoj tato?

Może faceci są mniej męscy niż kiedyś, ale kiedyś też były zdrady, zboczenia itd...Poza tym każdy ma coś na sumieniu i nie idealizowałbym aż tak Twojego ojca(choć pewnie to przyzwoity człowiek), bo nie wiesz co on w życiu robił!

albo przez te sterydy w kurczakach

Gość izaraaaaaaaaaaaaa
albo net:-P

a przez net to tez na pewno:) siadzie taki jeden z drugim na forum, przeczyta wypowiedzi jakiejs ciotki, pomysli nie jestem sam i sie uaktywnia

no cos w tym jest:o same niedojrzale dupki mi sie trafiaja ostatnio chbya przerzuce sie na kobiety;)

Gość lokataaaaaaa
ja tez to zauwazylam! zgodze sie w 100%! to duze dzieci, duzi chlopacy, zmanierowani, rozpuszczeni pracuje w pubie i widze co sie dzieje, duzo pija, sa agresywni, wulgarni, od razu proponuja tylko seks, dla nich to normalne, ze na drugim spotkaniu jest seks, widza tylko dupe nic wiecej

Gość izaraaaaaaaaaaaaa
a przez net to tez na pewno siadzie taki jeden z drugim na forum, przeczyta wypowiedzi jakiejs ciotki, pomysli nie jestem sam i sie uaktywnia :-D:-D z ust mi to wyjełas;-)

Gość buhahaahhahaha
" dojrzały, mądry życiowo, oczytany. I myślę, że inni mężczyźni z jego pokolenia też są w większości tacy." MYŚLISZ :D mylisz się :P

Gość KUWA juz to widze
kiedys i teraz było duzo dupków. kiedys myslałam ze moj dziadek to był taki idelany mąz, do smierci samej z babcią był... dobry ojciec... nieskalana głowa rodziny. dopiero jak miałam ponad 20 lat dowiedziałam sie prawdy - ze lubił sobie wypić, ze zdradzał babcie na prawo i lewo ze jego mamusia ukrywała mu kochanki... ze zdarzało mu sie uderzyć babcie:O nie wierze w kryształowych mezczyzn z innych pokoleń, w kazdym pokoleniu są gnidy i super męzczyźni - kiedys i teraz. nie ma co uogólniać.

ja chce prawdziwego faceta, a wokol mnie sami niemrawi chudzi, z problemami, nie potrafiacy ogarnac prostych codziennych czynnosci, myslacy tylko o tym zeby sie nastepnego dnia ladnie ubrac:o

Gość dziewczyna z komputera
generalnie to jest wszystko wina zmiękczaczy do tkanin Dlatego facet nie ejst twardy tylko miękki, pomyślcie, to ma kontakt ze skóa niemal 24 h na dobe :D

a teraz serio To pokolenie jest wychowane przez nadopiekuńcze mamy. Jeśli trafia się Wam egzemplarz zepsuty wychowawczo, ale młody w miarę i dobrze rokujący, a Wy - kobiety świadome ról i obwiązków społecznych płci - zdajecie sobie z tego sprawę, to mozecie wziąć go na wychowanie. Jest spora szansa, że coś z tego będzie

"Jeśli trafia się Wam egzemplarz zepsuty wychowawczo" Dziewczyna z komputera jesli wam sie taki przypadek trafia to zazawyczaj kwestia wychowania jest tylko i wyłacznie w waszym wyobrazeniu ... Bo najczestszym przypadkeim jest tkwienie w takim zwiazku z owym kolesiem pomimo .... Pomimo ze ma zryty beret .... pomimo tego ze jest taki a nie inny .... pomimo tego ze jest chamski czy tez wulgarny... pomimo tego ze nie moze zaprzestac myslenia o mamusi ... pomimo... Wy tkwicie z takimi czasami latami ...:) Bo jednak kochacie :) To sie zanywa toxykologia :P

cio, coraz mniej męscy jesteeeeśmy... to nieeedobzie. ojejku

brat - dzięki za potraktowanie serio mojej wypowiedzi :) Przyznam się - była tam nutka ironii, przepraszam:) Tylko juz nie uogólniaj i nie pisz do mnie Wy, bo mnie to peszy :)

" Kiedyś to facet to był facet z jajami, męski, przystojny, obrotny, inteligentny." Tak, kiedyś to było. Każdy, ale to KAŻDY facet był przystojny. A i jaki obrotny, kiedy z Józkiem ze miany wódeczkę obalali.

Francuzi mówią, że dzisiejsza kultura jest unisex. Więc nie tylko pampersy są unisex, jak by ktoś mógł pomyśleć oglądając półki sklepowe. Czy dawniej faceci tak często radzili sobie w kuchni? Raczej nie. A dzisiaj są nieraz lepsi od niejednej dziewczyny. Czy dawniej faceci zajmowali się tyle dzieckiem, albo poszliby na urlop tacierzyński? Raczej nie. Pozycja społeczna i zawodowa kobiety jest jednak coraz mocniejsza, to i nieraz ona podłapie pracę lepiej płatną od partnera. Uchowaj Boże związek, w którym facet chciałby pozostać macho prze duże M w takich okolicznościach. To życie wymusza na nas bycie niemęskimi, w tradycyjnym rozumieniu tego słowa. Jedyne kryterium nad jakim warto się zastanawiać, jeśli chodzi o partnera, to jego prawość. Bo przykre niespodzianki nie biorą się z braku męskości, tylko braku prawości.