Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikiii7654

brała kóraś z was globulki na grzybice? mam pyt

Polecane posty

Gość wikiii7654

biore pimafucin non stop mi sie nawraca niewiem czy to jednak skuteczne:( chodzi oto ze wątpię w kompetencje gina i dlatego pytam-czy jak ja biore globulki to czy partner ez ma cos brać? powiedziala mi ze jeśli on nie ma objawów to nie, ale jeśli ja sie od niego zarażam????/

Gość ebambiiiiiiii
mój mąż dostał maść i miał ją stosować przez dość długi czas... oczywiście, że jak ty masz to on też... zmień lekarza

Gość rege
jasne że partner tez. Jeśli już parę razy bralam pimafucin to trzeba coś zmienić. Zapytaj o leki doustne, sa skuteczniejsze, np. Flucofast.

Gość frufru
przypuszczalnie tak jest. partner powinien dostać coś doustnego na grzybicę (np. Fluconazol w którejś z wyższych dawek) i maść do smarowania członka (Pimafucort np). zrób eksperyment. przez okres leczenia i miesiąc po współżyj tylko w prezerwatywie. potem zdejmijcie ją. jak Ci sie wróci tzn że jest tak jak mówisz i to chłopak Cię zaraża.

Gość rege
*brałas

Gość ji90po
to jasne facet tez musi brac globulki -hi hi

Gość wikiii7654
wiecie co? ona mi tam zajrzała i mówi ze ona tam nic nie widzi hehe ale kazałam jej przepisać. ja jestem po ciąży i wymaz zrobili mi w szpitalu wyszlo ze mam candida i przy tym trzy plusy niewiem co to znaczy