Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcciaiai8686

był ktos na wegrzech, pytanie o wycieczke objazdowa help

Polecane posty

Gość karolcciaiai8686

hej wybieram sie na objazdowke po wegrzech moze miktos powiedziec ile pieniazkow powinnam zabrac na swoje wydatki jaki tam jest przelicznik, objazdowka 4 dni

Ja byłam na Węgrzech w drodze na Bułgarię. Powiem Ci tylko tyle, zabierz ze sobą duzo Euro na toalety w stacjach benzynowych itd. Tam są tacy wredni ludzie że masakra. Jeden koleś nie chciał mnie wpuścić do wc nawet po opłacie, bo "Rumunów nie wpuszcza". Ale mnie koles dobił bez kitu:D jestem brunetka, mam dosc ciemną karnację ale do Cyganów rumuńskich mi daleko:P teraz wspominam to ze śmiechem, ale generalnie do śmiechu mi nie było, bo byłam wtedy w 3mies ciązy, a wiadomo, siusiu ciężko utrzymac na tych początkach. Na szczęście, w poblizu był salon samochodowy, inaczej za dnia musiałabym świecic dupskiem w krzaczorach.eh:P

Gość uupupupupup
hmm a ile forintów bo tam jest taka waluta nie?? tak na pamiatki jakies piwko itd??

Gość uupupupupupu

Gość Byłem na węgrzech
na wycieczke po węgrzech polecam zabrać ze sobą wodę święconą, czonek, dużo czosnku, krucyfiks, i kołki osikowe, jak spędzisz tam pierwszą noc to się przekonasz że bajeczki o wampirach nie są wyssane z palca, w Budapeszcie aż się od nich roii

Gość Egri Bikaver
Wampiry to w Rumunii :-O Niedouczeni jesteście.

Gość kali nie umiec polska jezyk
Z pamiątek to na pewno nie piwo, ale wino albo palinkę:D

Gość ona_888
ja bylam, ogolnie bylo OK, koniecznie zalicz Balaton :)

Gość sfsd
Egri Bikaver jeśli nie masz pojęcia o czym prawisz to stul pysk i się nie odzywaj! Choć w Rumunii też są wampiry. Wampiry są też na Węgrzech, Siedmiogród należał dawniej do Węgier. Węgry to siedlisko Wampirów! Trzeba mieć się tam na baczności gdy zapadnie zmrok.

Gość uupupupupupu
hehe a moglibyscie mi polecic jak to wyglada z waluta na wegrzech?? wymienic tutaj zlotowki na te ich forinty czy jak??

Gość uupupupupupu

Gość pomoze ktos