Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana19

Pomocy! Swiad w pochwie Nie wiem co robic

Polecane posty

Gość zaklopotana19

Mam wielka prosbe o pomoc. Od razu zaznaczam ze do lekarza nie pojde wiec nawet prosze mi nie doradzac. Od wczoraj meczy mnie uporczywy swiad w pochwie tuz przy "wejsciu" obok cewki moczowej. Jest to tak denerwujace ze nie moge wytrzymac;/ Zaznaczam ze nie wspolzylam jeszcze nigdy. Ostatnio kilka raz sie masturbowalam i smarowalam tamte miejsca oliwka choc nie wiem czy to moglo miec jakis zwiazek. Mam tam jeszcze cos jakby taki bialy nalot nie wiem jak to nazwac. Prosze o pomoc jesli ktos mial cos takiego, lub jest lekarzem pielegniarka lub moze mi w jakis sposob pomoc, cos doradzic. Moze jakies masci napary czy cos, bez recepty... Za wszelka pomoc dziekuje.

Gość idź do lekarza

Gość olwka to był głupi pomysł....
leć do apteki i kup AZUCALEN. Na ulotce napisane jak używać. Podmywaj się tym dość głęboko kilka razy dziennie

Gość crazolka
po pierwsze- pewnie zlapalas grzyba. po drugie- idz do lekarza, zwariowalas ze nie chcesz isc?a chcesz miec dzieci?bo takie infekcje moga przycichnac i nie dawac symptomow ale niszczyc organizm i powodowac pozniej komplikacje po trzecie-doraznie kup sobie clotrimazolum, tantum rosa do plukanek z taka pompka. ale MUSISZ isc do ginekologa!!!

Gość joozio
idz do gina. rephresh tez dziala..

Gość olwka to był głupi pomysł....
jeśli azucalenu nie będzie to kup AZULAN i wyciąg z nagietka i rozrób pół na pół. Tyle, że wyjdzie ci drożej

Gość bysia
Podrażniłaś się. Kup sobie rumiankowe herbatki, zaparz i na kilka minut zrób okład. Rumianek łagodzi podrażnienia. Jak zrobisz tak rano i wieczorem na drugi dzień powinno już być ok.

Gość zaklopotana19
Dzieki jutro wybiore sie do apteki. Ale na pewno te rzeczy sa bez recepty?? Juz tak mialam prawie 2 lata temu tez sie smarowalam ta oliwka i pewnie przez to ale pozniej samo przeszlo...

Gość zaklopotana19
Przeczytalam ze grzybica pochwy moze wystapic po chorobie a ja 2 tygodnie temu mialam grype i zapalenie tchawicy i bralam antybiotyk...