Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona-

Warkoczyki z doplatanymi sztucznymi włosami!!TANIO!

Polecane posty

Gość Ona-

Witam Mam do zaoferowania usługe w postaci zaplatania warkoczyków z doplatanymi sztucznymi włosami. Warkoczyki zaplatam na terenie Łodzi oraz okolic. Istnieje takze możliwośc dojazdu do klienta. Warkoczyki mozna zaplesc nawet na 6 cm włosach. Do przedłuzania uzywam włosów syntetycznych (mozliwosc wyboru do 3 różnych kolorów, z uwzględnieniem nietypowych kolorów jak niebieski, filot, róż itd) Warkoczyki sa w pełni bespieczne dla włosów. W kazdym momencie mozna je zdjac bez koniecznosci ścinania włosów. Wszelkie informacje jak dbac i pielęgnowac udzielam przy zaplataniu. Chetnych zachecam do pisania na email: cube-1@wp.pl lub tutaj na forum. Z checia udziele wszelkich informacji oraz wskazówek odnosnie warkoczyków tutaj na forum. Pozdrawiam i Zapraszam :)

Gość 09876
ile mozna je nosic??

Gość mała biała
Tak długo jak ładnie wyglądają, zwykle znajome, którym robiłam to trzymały 2 miesiące, ale nawet można do 4 mies, lecz później widać odrosty. Również oferuje robienie warkoczyków, okolice śląska (gg 3698522)

ja mialam robione w pazdzierniku, nosilam je dokladnie 37 dni.... moze ktos jest zadowolony z tego ale ja nigdy nie zrobie tego drugi raz.. robilam je w salonie w krakowie, kupilam jakies specjalne odzywki ble ble ble... Katastrofaa!! nie mogłam nigdy dopłukac szamponu ( pomimo ze go rozcienczalam z woda), efekt ze jak wlosy wyschly to sypal sie nie doplukany szampon,,,, i glowa tak swedziala ze mozna bylo zwariowac... po sciagnieciu moje wlosy wlosami nie mozna bylo nazwac... Dopiero po jakims m-c stosowania ampulek z loreala wlosy wrocily do normy....

Gość funkylover
Ja osobiście nie miała, ale za jakiś czas sobie robię warkoczyki, po za grzywką. Tequilka_84 - bardzo zdziwiła mnie twoja opinia na ten temat oraz rezultaty jakie były po ściągnięciu warkoczyków, ponieważ moja koleżanka nosiła je ok. 2 miesiące i po tych miesiącach ja jej to rozplątywałam (12 godzin :P) i koleżanka miała włosy w stanie idealnym (po za delikatnym łupieżem oraz lekko były przetłuszczone). Po za tym włosy były w porządku. Umyła je i były jak przed 2-oma miesiącami. Najwyraźniej warkoczyki to sprawa indywidualna jak większość rzeczy. mam nadzieje, że nie będę miała problemów :).

Ja również robię warkoczyki w Stalowej Woli,Rzeszowie i okolicach.Sama nosiłam je około 3 miesięcy i jestem zadowolona.Stan włosów po ściągnięciu zależy od odpowiednio dobranej ilości włosów syntetycznych,które doplatamy do własnych.Jeżeli się odpowiednio wplecie,włosy bardzo się nie zniszczą.Poza tym każdemu dziennie wypada ok.100 włosów,więc po 2 miesiącach można odnieść wrażenie,że straciło się dużo włosów,a faktycznie wypadło nam tyle ile powinno;) JA POLECAM warkoczyki.To bardzo oryginalna fryzura dla odważnych ;)

Gość paulla226
hej ja w tej chwili mam warkoczyki juz 2 miesiące mam juz odrosty ale nadal szkoda mi ich zdejmowac....mam pytanie czy byla by mozliwosc zebys mi zrobiła w rzeszowie...i za jaką cene...pozdrawiam