Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mousseup

Chory palec zna się kto ?

Polecane posty

Gość mousseup

może to obrzydliwe ale nie mam pojęcie skąd mam ropę na palcu jakaś rana powstała i ropa się sączy już 3 dzień co mam zrobić aby jakaś to powstrzymać są jakieś sposoby bo palec boli niemiłosiernie i jest opuchnięty... to była malutka ranka jak ukucie igłą nawet nie wiem od czego i kiedy ..:(

Gość smarkoludek
zadanie nr 1, idz do lekarza zadanie nr 2, odkrec goraca wode w kranie, i trzymaj palec ile wytrzymasz w płynacym strumieniu, tak z 3 razy teraz i rano zbaczysz czy to cos da, jak da, to zrób tak znowu, jak nic nie da, to do lekarza marsz.

Gość lepiej idź do lekarza

Gość Dagmarrrrra
Do jednej szklanki nalej lodowatą wodę, do drugiej wrzątek. Potzrymaj chory palec najpierw troche w zimnej wodzie, a potem wsadz do wrządku. I powtórz kilka razy. To stary babciny sposób, powinien pomóc.

Gość **555
Jutro do lekarza a dzisiaj szybko : do garnuszka wlej goracej wody , naskrob troche mydla i w tym roztworze mocz palec. Jezeli woda bedzie bardzo goraca (a powinna byc) palec wkladasz na sekunde , wyjmujesz , znowu wkladasz .... i tak w kolko az bedziesz w stanie wytrzymac .