Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babay

dziwny test ciążowy!!! jak to rozumieć?

Polecane posty

Gość babay

kilka dni temu zrobiłam test ciązowy. okresu u mnie brak od 4 dni,piersi nie bola, na dole tylko pobolewa od czasu do czasu! zrobiłam test pokazała sie jedna kreska i druga tyle tylko ze prawie pionowa a z ukosa!(i jakby bledsza) jak mam to rozumieć? czy jest tu możliwość ciąży?

Gość 18tc
pionowa? ???? zrob drugi test

Gość babay
no wlasnie pionowa z ukosa!!!!! pierwszy raz sie spotkalam z czyms takim?? czy mozliwa jest ciaza???/

Gość blaaaaaaaaaaa.
moze test felerny?

Gość trefny test zrob drugi

Gość babay
w jakim sensie felerny????? a ile moze sie spozniac okres??

Gość kup i zrob drugi test bo
ten byl trefny i nic ci nie pokazal. WYnik ma byc taki, jak mowi ulotka. ZAWSZE! Jesli jest inny tzn. , ze test byl do kitu. Mi wyszla kiedys jedna kreska w polu testowym, a w kontrolnym nic...tez zle i musialam kupic kolejny, bo wynik nie oznaczal niczego, takze nic ci nie pozostalo jak kupic nowy test.

Gość babay
sprawdzilam date waznosci i wogole niby ok byl ten test! naprawde. bo zawsze na tescie musi byc jedna lub dwie kreski poziome prawda??? a pomiedzy nimi nic....puste biale pola prawda???

Gość a okres moze sie spozniac
bardzo dlugo. Jak masz problemy hormonalne to nawet miesiac albo i dluzej (zreszta w ogole moze byc nieregularny), jesli chorowalas na grype, angine, bylas przeziebiona itp. to tez moze ci sie spozniac (mi sie kiedys spoznil 2 tygodnie) Raz spoznil mi sie tydzien tylko przez sam stres...takze widzisz, roznie to jest. Po co sie zastanawiac, skoro mozesz isc do sklepu i kupic kolejny test. Jesli okres spoznia ci sie 4 dni to teraz obojetnie o jakiej porze dnia go zrobisz (pod warunkiem, ze dobrze i nie wyjdac ci dziwologi :) ) wyjdzie wiarygodny. Ja robilam dzien po terminie spodziewanej miesiaczki, wieczorem i wyszly mi 2 grube krechy.

Babay - test pomimo terminu ważności może być uszkodzony. Sa różne testy, pokazujące jedną kreskę, dwie. Ale nie ukośne.

ja myslę że raczej ciąża bo druga kreska nie pokaże się jak jest brak ciaży...no chyba że test oszukany!

Gość Boze dziewczyno przestan
smucic!! Chyba logiczne, ze wynik musi wyjsc jak ktos juz napisal zgodnie z ulotka. Jesli wyszedl inaczej to byl albo zle zrobiony albo felerny i nie ma nad czym gdybc, tylko w takiej sytuacji idzie sie do sklepu i kupuje nowy.

Gość babay
nie chorowalam no i nie stresowalam sie. nie mam chyba zaburzen hormonalnych . dziwna sprawa!!! ale naprawde jakies DZIWOLAGI mi wyszly....

Gość kup i zrob drugi test bo
Kasia 495 - nieprawda jest to, co mowisz. Mi sie raz pokazala TYLKO druga kreska (bez pierwszej), a nie bylam w ciazy, wiec testy tez moga miec bledy.

Gość babay
ciaza??? ale z jedna pionowa kreska??????????????????? to jakies smieszne ;)

Gość babay
zawsze myslalam zet akie testy sa niezwodne a tu prosze...

Gość babay
ech chyba masz racje

Gość babay
ups!!!!!!! co z tymi testami??? popedzilam do sklepu i kupilam kolejny test zrobilam i to samo?????????????????? jak to mozliwe?? czy cos nie tak jest ze mna?

Gość a czytalas dokladnie ulotke
moze tak ma byc, jak ci wychodzi?? Sa przeciez rozne testy i roznie wskazuja.

Gość a robisz tak jak w instrukcji

Gość babay
czytalam kilka razy. powinno wyjsc tak normalnie!!jak to na testach wychodzi. teraz powychodzilo tak jak poprzednio tylko ze jeszcze sa jakby takie jano rozowe ....jakby to nazwac....zacieki.....

Gość babay
no oczywiscie robie tak jak w instrukcji .dwie kropelki moczu na taki jeden punkcik....

Gość nie chodzi mi o krople moczu
chodzi mi czy odczytujesz wynik dobrze. Moze tak powinno wyjsc?? Na opakowaniu lub ulotce jest napisane jak wyglada wynik pozytywny, jak negatywny, a jak wynik niewazny z bledem.

to moze zamiast tu siedziec, idz i kup test innej firmy... Matko kochana.

Gość likto
lec biegiem po quick test Jest nieomylny:)

Gość babay
wlasciwie nie zrobilam jeszcze kolejnego testu. wlasciwie nie wiem za czym czekam. @ spoznia mi sie juz 5 dni, na dole od jakiegos dluzszego czasu mnie boli tzn pobolewa no i wczoraj zaczely mnie bolec piesi tzn same sutki . juz niewiem czy to na okres czy na ciaze. tak to jest w przypadku ciazy????

ale Ty te zacieki odczytujesz jako kolejną kreskę? Zacieki się nie liczą! Muszą być dwie poziome kreski obojętnie czy wyraźne, czy blade!

Gość babay
wyszly wtedy zacieki no i jeszcze duga kreska jednak bledsza no i pionowa z ukosa! cos dziwnego! no i te objawy niewiem czy wskazuja na zblizajacy sie @ czy na cos innego??

Gość babay
ja sama nie wiem co myslec