Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Martynki

w łóżeczku czy z mamą??

Polecane posty

Gość Mama Martynki

Kochane powiedzcie czy wasze dzieci śpią z wami czy w łóżeczku?? Moja Martynka ma dopiero kilka dni i do tej pory spała ze mną. Wiem że są plusy i minusy, mam wrażenie że ze mną jest bezpieczniejsza. Co wy na to??

Gość we własnym łózeczku

Moje obie córeczki spały ze mną. Widzę same plusy takiej sytuacji, bo dziecko czuje się bezpiecznie, a i nie ukrywam że zrobiłam też to dla własnej wygody. Na dzień dzisiejszy obie śpią we własnych łóżeczkach i nie było najmniejszego problemy żeby się przyzwyczaiły:)

Gość Droga mamo ....
na poczatku bedzie ci wygodniej jak bedziesz spala z dzidziusiem , ale jak skonczy 3 mc to niech mala spi juz w swoim łozeczku . nie mozna dziecka przyzwyczaic do wspolengo spanie bo pozniej bedziesz miala problem . ja spalam ze swoja 3 mc

Gość mój synek śpi od urodzenia w
swoim łóżeczku, ma teraz 7 miesięcy i spał ze mna może 2 razy, córka ma 5 lat i jako niemowle spała z nami i efekt tego taki że każdej nocy przychodzi do nas do łóżka i trudno ją tego oduczyć bo przychodzi do nas na półśpiąco

Gość Klarisssaaa
moj syn od poczatku spał w swoim łóżeczku i nie załuje tego poniewaz teraz nie ma problemu z zasnieciem w swoim łóżeczku pozniej jest kłopot oduczyc dziecka spac z mama

Mój od samego początku spał w swoim pokoiku ,w swoim łóżku.A żeby się nie stresować że coś się stanie a ja będę spała i nie będę słyszeć to wstawiłam do pokoju małego swoje łóżku.I tak spałam przez ok mieisąc czasu.A potem wyniosłam się do sypialni. Myślę ze to jest najlepsze wyjście. Owszem są wyjątki że dziecko raz,dwa będzie samo zasypiało bez rodziców.Ale jak czytam te forum to co druga mama ma z tym kłopot że dziecko wieku 3lat (czy nie daj boże wyżej)śpi rodzicami :)

Gość ja spałam z dzidziusiem
az skonczyl 2 mc i pozniej spał w swoim łozeczku - nie mialam pozniej zadnego problemu i do tej pory nie mam spi bez problemu sam w swoim łozeczku .

Gość Klarisssaaa
dziueci sa rozne jedno bez problemu bedzie spało w swoim łóżeczku a drugie koniecznie z mama bo sie przyzwyczai dlategoja od razu kładłam do łózeczka

Moja córka spała ze mną do 5 miesiąca,z wygody bo karmiłam piersią:) Teraz śpi w swoim łóżeczku.