Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to dziwne

dlaczego bogaci ludzie nie pomagają swojej biednej matce ?

Polecane posty

Gość dziwne to dziwne

opływają w bogactwie i matka np nie ma zębów, przecież mógłby pomóc i dać kasę na zrobienie zębów. :-O

A może to była wyrodna matka, wredny człowiek, z którym nawet własne dzieci nie chcą mieć do czynienia?

A może to była wyrodna matka, wredny człowiek, z którym nawet własne dzieci nie chcą mieć do czynienia?

Gość dziwne to dziwne
właśnie nie bo gdyby tak było to bym zrozumiała, kobieta opiekuje sie dzieckiem kolegi, ma nieufarbowane włosy, kurtkę nosi taką jaką ja wyrzuciłam dawno temu i do tego nie ma zębów. Jeszcze mi sie tłumaczyła że nie zrobiła sobie zębów bo ma niską rentę A syn z żoną żyją w luksusie. Kobieta nie jest stara, moja mama jest w jej wieku i wygląda extra (54 lata)

no to widać kiepsko tego syna wychowała - na egoistę i skąpca

Gość eeeeeeee tam
niektóre matki dbaja o to by im dzieciom niczego nie zabrakło, a one potem tego docenic nie umieja i wyrasatja na egoistów zapatrzonych w siebie.

nawet ich rozumiem. rzeciez ich matka nie pasuje ze swymi nawykami i sposobem bycia z czasów komuny do nowoczesnego pełnego elegancji życia , zbyt duży skok cywilizacyjny. a tu juz przecież nowoczesne europejskie polaczki som!

Gość dziwne to dziwne
może tak :-O syn powinien sie wstydzić, matka zajmuje sie dzieckiem , psem ,cały dzień, gotuje, poświęca się a on jej nawet na bilet nie da. Na wakacje wyjeżdza z rodziną za 12 tys. A ta matka sie nawet nie upomni o nic.

a jezeli jeszcze jest stara uciążliwa bo chora to i śmierdzi i perdzi i miejsce w substancji mieszkaniowej zajmuje. więc eutanazja być powinna , bedziemy wtedy żyć szczęsliwie po europejsku.

Gość drogie dzieci
Czasem jest tak, że taka starsza osoba nie chce dać sobie pomóc :-O Nie chce iść do lekarza, ani nie daje się zaprowadzić do protetyka, fryzjera czy gdziekolwiek. Niestety niektóre stare matki mają postawę: mnie to już nic nie potrzeba :-( Nie tylko nie chcą dopuścić do siebie lekarza, ale czasem nawet nie chcą przyjmować koniecznych leków. Nie rozumiecie jak wtedy jest ciężko, gdy musisz podjać decyzję o podawaniu leków takiej osobie w posiłkach 😭 Gdy ktoś nie chce sie leczyć to nawet brak zębów czy mycie się schodzi na plan dalszy. Tak bywa, że całkowicie sprawna osoba nie chce się myć , no może raz na miesiąc, leczyć, czy cokolwiek. Farbowanie włosów to wtedy coś w ogóle nieistotnego.