Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za porazkaa

Nowa piosenka Dody - Rany to PLAGIAT

Polecane posty

Gość Szaroczarna
"Słodki Krem" to mistrzostwo! uwielbiam ten kawałek!

Gość Co za porazkaa
Ja tez nie zasne, z radosci, bo nadchodzi jej wielki koniec... wreszcie przestana w radiu puszczac te mdle piosenki :o

Gość AskaaaAaa
kompleksy masz? czego jej zazdroscisz? ze bije z ciebie taka nienawisc? nie lubisz jej to olej po co sobie zawracasz glowe jej osoba? to swiadczy tylko o tym ze masz problem sam/a ze soba.

Gość przypierdalam się
AskaaaAaa, a ty się kurwa skąd urwałaś? :o

Gość Co za porazkaa
Nie mam problemu, poprostu ciesze sie, ze bedzie jednego przyglupa mniej w telewizji. To samo dotyczy J. Rutowicz i innych gadow... Kto normalny chce ich ogladac..

Gość Szaroczarna
zgadzam się! skąd ta rutowicz sie urwała? jaka z niej gwiazda?????:O miała być na rozdaniu telekamer i wręczac jedna z nich :O no przepraszam.....

Gość Co za porazkaa
Zadna gwiazda... To porazka naszej telewizji, zeby promowac takich kretynow jak ona. Co tacy ludzie soba prezentuja.. I gdzie nie spojrzysz: reklamy, gazety, bilboardy, radia... no wszedzie te chalutry :o

Gość kruleffna
plagiat czy nie nie ale piosenka jest okropna.straszny niewypał

Gość Szaroczarna
mi jest wstyd za te "polskie gwiazdy"! kazde wydarzenie typu telekamery czy inne viva najpiękniesi to poprostu zlot oszołomów!! jak widze tych ludzi jak sie zachowują to aż zal bierze! potem jedzą,piją i jeszcze dostają jakies kosmetyki czy inne zegarki za free...tak jakby nie mieli pieniędzy żeby sobie kupic hehe :P w końcu zarabiają po paro krotnie wiecej niz zwykli ludzie!! na takich zlotach widać jak wysoko zadzierają nosy i co to nie myślą o sobie,że gwiazdy,że wspaniali,ach,och....jakies suknie,fryzury,biżuterie większe niż oni sami...co za wieś! W USA to rozumiem,rozdania jakiś nagród,ale to sa aktorzy PRAWDZIWI którzy coś soba reprezentuja! a u nas?? zagra jedna z druga rólke w serialu i już wielka gwiazda!buhahaa

Gość soleil soleil
Osobiscie nie podoba mi się muzyka Dody, jednak fakt, że skopiowała muzykę innego zespołu jest żenujący... i pokazuje, że żadna z niej gwiazda. We wszystkim naśladuje innch. Mam tu na myśli np styl ubierania się, który notorycznie kopiuje od zagranicznych piosenkarek.

Gość AskaaaAaa
miss suchego - dokladnie. wiesz ktos wlasnie o nich pisze o nich rozmawia czyta artykuly i dlatego wszedzie jest o nich pelno jestes tego najlepszym przykladem masz ich dosc to olej nie mow nie czytaj jak kazdy tak zrobi to w koncu znikna te 'gwiazdy' a jak kazdy sie nimi interesuje to i beda o nich pisac - proste

Gość Szaroczarna
np Trzebiatoska żmuda w czym ona gra oprócz tego durnego serialu? albo ta co sie porszakami wozi,zapomniałam jak sie nazywa...albo jakieś inne pyzy...na pudelku można poczytać ;)

Gość Szaroczarna
pozatym czy smroda na każdym teledysku musi swiecic nagim ciałem? widac ze nie ma nic innego do zaoferowania! na kazdym wyzywająca bielizna i wijąca sie doda na łóżkach...:D

Gość nareszcie koniec huraaaaaaaaaa
ja równiez rzygam jak słyszę Doda, jedyne co jej wyszło to to że zbiła fortune na chamstwie

ja tak sie zastanawiam kto ogląda te durne programy ? :o wyjdzie jakas lala,kilo tapety zaspiewa jakas piosenke dostanie za odcinek 50 tys i wraca do domu i mówi :kochanie wróciła z pracy:o no kurwa to sa nasze dzisiejsze gwiazdy,ani to ładne ani talentu nie ma:o

Gość samaEwusia-lat44
bądz chamicą i też zbijesz fortunę,nie będziesz musiała siedzieć na kateferii,tylko będziesz latała do mediolanu,rzymu,paryża.a doda nie zniknie,jest niezatapialna.chciałabym byc taka ''głupia''jak ona.pozdrawiam zawistnice.

Gość nie mam słuchu
muzycznego chyba bo ja tu plagiatu nie widzę... piosenka jest ok., ale jak zobaczyłam teledysk to z krzesła spadłam!!!! Ta pusta dziewucha śpiewa " odnalazłam sens życia" wijąc się prawie goła po łóżku- czyli jej sensem życia jest ruchańsko??!!":O:D:D