Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odeeeeeeetaka

Nigdy nie myślałam o dzieciach

Polecane posty

Gość odeeeeeeetaka

nie bardzo nawet chciałam , ale dziś się dowiedziałam, że moja przyjaciółka jest w ciązy i tak nagle, zpełnie niespodziewanie strasznie ogromnie zapragnęłam dziecka :-O Nigdy czegos takiego nie czułam :-( nie chciałam dziecka :-( nie mam męża, a pragnę dziecko :-( nie wiem co się ze mną dzieje. Czy tak zareagowałam na tę wiadomość i to pragnienie jest tylko chwilowe? Mamy po 28 lat

Gość lalunia lalunia
Przespij się z tym tematem, a najlepiej idź do koleżanki za rok, jak dziecko bedzie wyło i pluło. Prawdopodobnie od razu ci przejdzie

Gość sdgadrfsg
kolezaneczka ma to ja tez chce! jak bachor sie zachowujesz

Gość domi8
a co w tym dziwnego.masz 28 lat to juz czas na dziecko i instynkt sie odzywa.

Gość odeeeeeeetaka
My to znaczy a i moja przyjaciółka, przecież tylko o nas tu była mowa. nie podchodze do tego tak, że ona ma to i ja chcę mieć, nie jestem smarkulą i jakoś inne ciąże koleżanek i kuzynek tak na mnie nie wpływały :-O Jak mi powiedziała to się bardzo ucieszyłam, ale dopiero jak przyszłam do domu to tak mnie strasznie złapało, że już nie mogę sobie miejsca znaleźć :-O a w kwestii posiadania dzieci zawzsze byłam na NIE :-(

Gość odeeeeeeetaka
śliczne zdjęcie i chciałoby się przytulić takie maleństwo, zawsze lubiłam dzieci, ale mysl, że byłoby tylko moje przeraża mnie i dlatego raczej nie chcę dzieci, ale to co dziś poczułam to...jakaś masakra!

Gość odeeeeeeetaka
Levviatan to weź i znajdź, myslisz że tak łatwo :-P

Gość odeeeeeeetaka
eeeee tylko te pierwsze zdjęcia mnie urzekły, reszta nie , dzieciak jak dzieciak :-P

Gość odeeeeeeetaka
zresztą ja na co dzień pracuję z dziećmi, przychodzą też do mnie na terapię i ciągle mam z nimi kontakt, lubię je, ale cieszę się jak już sobie idą do domów :-P

Gość odeeeeeeetaka
od samego świtu harowałam, niedawno wyszło ode mnie z terapii dziecko i mam wreszcie święty spokój i tu zostanę :-P

Gość odeeeeeeetaka
ostatie bardzo fajne zdjęcie, ale bardziej rozczulił mnie ten pan niż dziecko. Jakoś facet z dzieckiem wydaje mi się absolutnie czyms cudownym i wyjatkowym. fajne zdjęcie no ale ciekawe czy mi to przejdzie...mam nadzieję, ze tak, bo jak nie to się chyba wykończe!