Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklerotyczkaaaaaaaa

tytuły filmów, nazwiska aktorów i aktorek

Polecane posty

Gość sklerotyczkaaaaaaaa

Jak uczycie się tytułów filmów które oglądacie i nazwisk znanych aktorów i aktore które grają w filmach? Bo ja nie oglądam filmy, ale nie znam żadnych tytułów, nie znam nazwisk aktorów i aktorek choć z twarzy to ich kojaże. Jak wy to robicie że znacie te nazwiska i tytuł? Jak szybko się ich nauczyć?

Gość sklerotyczkaaaaaaaa
czytałam kiedyś codziennie teletydzień ale to nic nie dało, niewiele się z niego nauczyłam, czy są lepsze gazety z programami tv?

Gość Mama 7 latki
Ja sie tego nie ucze poprpstu jakos zapamietuje:))

Gość tezsklerotyczka
nie martw sie mam to samo dotyczy to rowniez tytulow piosenek, zespolow muzycznych piosenkarek. z tym ze ja za wiele filmow nie ogladam. nie kumam tez tej calej polityki kto w jakiej partii, kto jakim ministrem jest nie nadazam i szczerze mowiac nie interwesuje mnie to

Gość zepp overture
mam pamięć do nazwisk i jestem filmoholiczką, dziennie oglądam pięć filmów, a zapamiętanie tytułu filmu, nazwiska aktora i jego twarzy zajmuje mi dwie sekundy, to chyba wrodzone. po co chcesz się tego uczyć?

Gość matko
Wlasnie jestem na topicu gdzie laska zderzyla sie na ulicy z boskim Pattinsonem i cholera nawet nie wiedziala kto to!!!:((((((

Gość tezsklerotyczka
ale ogolnie to nie mam jakis drastycznych klopotow z pamiecia. w szkole i na studiach dawalm rade i to wcale nie najgorzej

Gość Wiosna Tuż Tuż
Ja też uwielbiam filmy, jak tylko jakiś oglądnę to wchodzę na filmweb i czytaaaaam (obsadę np. ) Hahaha :)

Gość sklerotyczkaaaaaaaa
no chcę znać nazwiska aktorów i aktorek i tytuły filmów żeby mieć o czym rozmawiać z chłopakami. bo kończę 18 lat za kilka dni i będę mogła wychodzić z domu popołudniami i wieczorem orazspotykać się z chłopakami, i myslę że najlepiej będzie rozmawiać o kinematografii światowej

Gość matko
Dziewczyny dlaczego ludziom takie rzeczy sie przytrafiaja a nie mnie?Dziewczyna zderzyla sie z RP i nawet nie wiedziala kim on jest i sobie odeszla!!Dlaczego mnie sie tak nie przytrafia?

Gość sklerotyczkaaaaaaaa
no bo o szkole to chyba nie wypada rozmawiać na takich spotakaniach no nie?

Gość matko
czy kos mi odpowie?

Gość Wiosna Tuż Tuż
Filmy to chyba dosyć fajny temat. :) Ale czytanie gazet i wkuwanie na pamięć nazwisk jak leci to chyba nie najlepszy pomysł! A jakie filmy np. lubisz?

Gość baka usagi
nie robię właściwie niczego, żeby to zapamiętać. na filmach wszelakich się wychowałam, od dziecka interesuję się kinem, a nazwiska aktorów przychodzą same. czasem wystarczy się czymś maksymalnie zainteresować albo poświęcić temu dwadzieścia minut uwagi i się zapamięta bez problemu. a co do pani od pattisona - skoro nie wiedziała kim jest to skąd wiedziała, że koło niej przeszedł?

Gość sklerotyczkaaaaaaaa
no lubię komedie romantyczne, różne filmy familijne, filmów sensacyjnych, horrorów, thilerów nie pozwalają mi oglądać rodzice, ale jak skońze 18 lat to będę mogła oglądać i taki filmy no ale jeśli nie wkówać na pamięć tytułów i nazwisk to jak się tego nauczyć????

Gość interwencja
co ty za rodziców masz, kurwa? :o :o :o

Gość sklerotyczkaaaaaaaa
moi rodzice są normalni, chyba nie chcecie mi powiedzieć ze wasi rodzice pozwalali wam oglądać filmy zanim skończyliście 18 lat? i czy możesz nie przeklinać?

Gość Wiosna Tuż Tuż
A gdzie tego Pattisona spotkała???

Gość interwencja
się uśmiałam, nie mam pytań :D :D