Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalali

ankieta-jak często pęka Wam gumkajeśli wcale

Polecane posty

Gość lalalali

naczytałam się o pękających gumkach i az strach mi ich teraz uzywac,a jak to jest w praktyce?Czy moze mit pekajacych gumek tworzą ludzie,któzy mieli wyjątkowego pecha a nie zdarza się to tak często? No i jak pekla Wam gumka,to jakie byly konsekwencje?:)

Gość lorii
mnie pekała dosyc czesto, wiec zastosowałam inne zabezpieczenie

Od kiedy zaczęłam współżyć z moim mężem gumka pękła nam tylko raz! Oczywiście zawsze używamy podwójnego zabezpieczenia ;)

Nam pękła niedawno. Całe szczęście, że w trakcie stosunku, a nie podczas wytrysku. Mąż szybko się zorientował, zmienił i po sprawie :P Konsekwencji jak na razie zadnych :)

nie wiem co to za mit..czy tak jest czy nie..ale gdzies tam moja była wyczytała, że harmonet (używała ich) biorąc w obliczenia to na 1000 kobiet 3 zaskakują.. przez 4,5 roku do końca i nic..ale ją zniszczyły te tabsy.. Perła, z która jestem teraz to jedziemy na \"kalendarzyku\" od 3 lat i dobrze jest(do końca)..a gdyby zaskoczyła to płakać nie będziemy..jednakże dobrze by było, że za jakiś czas możemy pozowlic na Maleństwo.. ;) a gumy? pękają..te zwykłe z kiosku ruchu :classic_cool: