Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotany janusz

przejdzie czy nie ?

Polecane posty

Gość zaklopotany janusz

Z ex rozstalem sie 1.5 roku temu jednak czasami zdarzy mi sie o niej pomyslec,z czystej ciekawosci i jakiegos sentymentu,dzisiaj zerknalem na jej fotki na n-k i czulem sie jakbym zdradzal moja terazniejsza kobiete ktora kocham nad zycie i wszytsko bym dla niej zrobil....Czy to myslenie od czasu d oczasu o ex mi przejdzie? bo wolalbym zeby to jakos przeszlo..

Gość zaklopotany janusz
czyli takie cos jest normalne? bo czuje sie bardzo nie fair wobec mojej kobiety z ktora teraz jestem...

Januszu... sentyment chyba może zostać... W końcu nie bez powodu byłeś z nią...

Gość zaklopotany janusz
najgorsze ze widzialem na n-k ze ona ma fotke i w tle widze ze u niej na polce stoi nasze wspolne foto,a zdjecie z niedawna. i od razu wyrzuty po co ja wogule tam zagladalem,czulem sie jakbym zdradzal

Gość a co jesli
to nie jest tylko sentyment?

Gość zaklopotany janusz
to nic wiecej tylko sentyment,,,,,bo tylko teraz z ta kobieta poznalem co to milosc i kocham ja szalenie i ....czasami wspomne o ex...ale rzadko!! a szczerze chcialbym wcale nie wspominac bo to nei fair tak czuje...

Zależy od Twojej wrażliwości. Jedne sentymenty pozostają inne się jeszcze na pewno zrodzą. Nie jesteś wyjątkowy. Czasami sentymenty chwilowo mogą przyćmić nawet miłość do żony. Jeżeli walkę poniędzy sentymentami a rozumem wygrywa rozum to nie masz powodu wyrzucania sobie ego. Sentymenty powodują, że myślisz o kimś , a rozum, że nie szukasz kontaktu.