Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany rstmn

czy wyznac jej milosc czy sie wstrzymac?

Polecane posty

Gość zakochany rstmn

Od jakiegos czasu a dokladnie od sierpnia 2008r znam pewna dziewczyne. poznalem ja na dyskotece i od tamtego momentu duzo rozmawiamy niestety najczesciej przez gg albo sms bo ja studiuje a ona jeszcze sie uczy w LO. Problem jest taki ze kocham ja nad zycie codziennie o niej mysle, itp i najgorsze jest to ze nie wiem czy chociaz w jakimss najmniejszym stopniu odwzajemnia moje uczucia. Nie wiem teraz czy poczekac jeszcze i doczekac sie jakiegos jednoznnacznego momentu czy moze wyznac co mysle, a jezeli wyznac to jak??

Gość lkiol
ja bym radzila poczekac.jak przyjedziesz do domu na sobote,niedziele umów sie z nia,na zywo łatwiej ocenic sytuacje.a jak bedziesz pewien ze i ona cos do ciebie czuje,to wtedy mozesz powiedziec.Ale to tylko moje zdanie,zrobisz jak zechcesz.

Gość prawie psycholog
skoro Wasz kontakt jest przez sms, albo gg, to proponuję spotkanie, wtedy przekonasz się, czy to co do niej czujesz jest prawdziwe, a jeśli na spotkaniu uznasz, że tak, to po prostu jej o tym powiedz, wtedy ruch należy do niej i będziesz wiedzieć na czym stoisz zamiast żyć ewentualnymi złudzeniami ;) pozdro

Gość zakochany rstmn
chodzi o to ze nie tylko przez sms i gg. przyjezdzam co jakis czas i chodzimy na spacery i zawsze mamy o czym rozmawiac, nie spotkalem do tej pory takiej dziewczyny z ktora mozna rozmawiac na kazdy temat

Gość prawie psycholog
to dlaczego jej o tym nie powiesz? przede wszystkim, że z nią "mozna rozmawiac na kazdy temat"?