Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka z aparatem

Problem z aparatem - pomocy! Obiektyw się nie chowa...

Polecane posty

Gość aparatka z aparatem

Jak w temacie, obiektyw nie chowa się przy wylączaniu, a przy wlączaniu nie wysuwa - caly czas jest tak "na pół". Przez to nie można robić zdjęć, tzn. można, ale widoczność jest bardzo zamazana, wlasciwie nic nie widać. :O Co z tym zrobić, wie ktoś? Aparat to Samsung S760

Gość purtała
jest zepsuty wyślij do naprawy

ten model już tak ma, miałam z nim ten sam problem, ganiania po serwisach było niezliczenie wiele, teraz leży gdzieś po szafkach i się kurzy. nie do naprawienia :(

Gość aparatka z aparatem
Nie mogę... :O Bo wcześniej też miałam z nim pewne problemy i wysłałam... tylko ze wtedy to była moja wina i odpisali że jak jeszcze raz im wyśle to poniosę koszty :O

Gość purtała
kup nowy

Gość aparatka z aparatem
nie stać mnie na nowy... ech, w sumie nie jest to jakaś paląca sprawa, ale chciałam wystawić kilka rzeczy na allegro. A bez zdjęcia w biznesie ani rusz. :P Ale dzięki za rady :)

Gość purtała
jak nie idzie naprawić trudno cyfraki są po 400 zł

Gość aparatka z aparatem
Tego kupiłam pół roku temu w promocji (z 350 na 250). Ale dla mnie to i tak nie jest mało, jam uboga studenka. :P

Gość purtała
na rurę

Gość kate3333
mialam podobnie z aparatem, oddalam na gwarancje to najlepsze wyjscie

Gość aparatka z aparatem
Jarku - ja się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... :O

Gość hahahas
tez mialam ten problem i to wlansie z samsungiem, obiektyw schowal sie do polowy i koniec i nic ni mozna bylo zrobic. w koncu zegarmistrz!!! mi go naprawil, bo nigdzie nie chcieli przyjac, a jak chcieli to z akosmiczna sume, przewyzszajaca wartosc aparatu:O daj meila, to wysle Ci isntrukcje naprawy samsunga- w zaleznosci jaki masz model,- ktora kiedys przeslala mi jeden chlopak. nie skorzystalam z niej, ale jest bardzo dobra, bo obrazowa, moze akurat Tobie pomoze.

Gość panico
Może zgłoś się do serwisu? Samemu nie warto próbować naprawiać tego typu rzeczy, szczególnie jak się człowiek na tym nie zna. Możesz odezwać się do http://e-serwisfoto.pl/. Znajdziesz tam fachową pomoc. Szkoda Twojego czasu i energii na samodzielne próby reaktywowania aparatu, bo skutek może być niestety odwrotny. Wiem coś na ten temat i ja jednak wolę korzystać z pomocy fachowców :)