Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeniobjush

Dziewczyny poradźcie

Polecane posty

Gość zeniobjush

witam, chciałbym sie dowiedzieć o co pytać dziewczyne żeby widziała ze zależy mi na realizowaniu jej dążeń do szczescia i jak działać, aby widziała ze chce aby poczuła się wyjatkowa, chodzi mi o czyny słowa itp :)

oo .... ciekawy temat ... poprostu wystarczy sluchac kobiety ..... jesli jestes dobrym sluchaczem to bedziesz wiedzial czego potrzebuje ... a jesli nie mowi zbyt wiele .. to mozesz ja pytac... np... co by chciala robic za ... X czasu ..? jakie ma plany ..?1 jak wyobraza sobie .. np. swoja rodzine ... Chyba malo ja znasz...poprostu duzo rozmawiajcie .. Ty badz dobrym sluchaczem i wyciagaj wnioski ..:).. i malymi krokami to realizuj ... podam taka metafore ...np.. powie ze chciala by otworzyc wlasna kwiaciarnie... to Ty bys nastepnego dnia ..przyniosl jej kwiata ....mam nadzieje ze dobrze to odbierzesz...:)..

Gość ależ OCZYWIŚCIE
słuchaj jej, interesuj się tym co czuje i co mówi. To najważniejsze. Nawet nie chodzi o to, aby ROBIĆ od razu to czego ona chce, bo często są to rzeczy sprzeczne na początek, zanim zostaną "przegadane". Kobiety zwykle muszą się wygadać i często wcale nie chodzi im o rozwiązanie problemu ( typu rada: to zmień pracę jak ona po raz 500 narzeka na koleżankę z pracy) Słuchanie pełne empatii. Sztuka dla większości meżczyzn niedostępna :O

"jak wyobraza sobie .. np. swoja rodzine ..." hehehe .. z tym to bym uważał :)

Gość zapyttAJ...
"O czym marzysz ? " "Jakie jest Twoje najwieksze marzenie?" "Chcialabys kiedys podrozowac? Zwiedzic swiat?" "Co bys wybrała: bilet na pociag i walizke, czy dobra ksiazke i kubek kakao? ;)"

Gość zeniobjush
To wszytko co mówicie jest bardzo ciekawe:) A jakie czyny, coś w stylu np, głaskanie po twarzy, czułe słówka, coś żeby poczyła sie naprawde wyjatkowa ??:)

Gość zeniobjush
Hmm, zdania są podzielone :P Nie no tak na serio to wiadomo kto;] ale nie zawsze należy być niewiadomo jak meskim, super maczo i w ogóle, czasem tez trzeba okazać troche kobiecości kobiecie zeby czuła się zrozumiana , czyz nie ?? :)

Gość zeniobjush
Haha, troche sie nie zrozumielismy :P To według Ciebie jaki powinienem byc ??

Gość znienawidzona ona
co za glupie gadanie. kogo jak ie faceta kobieta ma od zrozumienia? po co byc z facetem, ktory nie rozumie wlasnej kobiety? bezedury piszesz, bezedury.

Gość zeniobjush
Popieram :] czy to nie jest właśnie tak ze kobieta powinna i w mezczyźnie znaleźć zrozumienie, taką właśnie przyjaciółke,nie każdy facet w końcu jest bezduszną maszyną, do pracy, chlania, dymania i ewentualnie bicia swojej kobiety, i takze w nim powinna przede wszystkim mieć oparcie, takiego pocieszyciela. Taka jest moja opinia przynajmiej