Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulkaaaa0544

Czy to możliwe..?? bardzo proszę o odpowiedź.

Polecane posty

Gość anulkaaaa0544

Witam. Moje cykle trwają 32 dni. Ostatnią miesiączke miałam 23 stycznia i trwala 7 dni. Owulacje miałam 9 lub 10 lutego. Więc w 18 dniu cyklu prawdopodobnie. W 21 dniu cyklu kochałam się z moim chlopakiem bez zabezpieczenia ale on nie skończył we mnie i penisa wyjąl duzo przed wytryskiem. Czy mimo to możliwe ze jestem w ciązy? W tym dniu kiedy wspołzyłam śluzu płodnego juz nie miałam i miałam 'tam' sucho.

Gość megggiu
współczuje Ci twojej głupoty.. trzeba sie zabezpieczać szkoda ci kasy na tabletki idiotko? to teraz sie martw!!! pewnoe jestes w ciązy zrób se test może sie w końcu nauczysz gówniara:/

Gość fajny jacek
powinnas tez lubic polowania na bawoły bo to moje najwieksze hobby

Gość anulkaaaa0544
skad mozesz wiedziec ze jestem w ciazy? po owulacji;/

Gość aagnieskaa
Z penisa wydziela się płyn przy mocnym podnieceniu, który posiada plemniki, często są one "upośledzone" i szybko giną... Więc byłaby możliwość zajścia w ciążę... Ale jak byłaś sucha... to możliwe ci się uda.. jamiałam taki przypadek, ze byłam mkra i nam pękła gumka... Ale w ciąży nie byłam :) Jak się obawiasz to zrób test 6-7 dni po stosunku :)

Gość anulkaaaa0544
oby sie udalo..

Gość megggiu
przed okresem i po okresie i 14 dni przed okresem sa dni płodne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aagnieskaa
hehe, ale największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest przy dniach płodnych.... później to BARDZO rzadko się zdarza.. ale to też musiałaby być duża ilość plemników czyli musiałnby w tobie dojść... Więc nie martw się i czekaj na okres.. :P

Gość aagnieskaa
Dni płodne trwają od 2 do 5 dni... zależy od organizmu, więc oblicz sobie :)

Gość anulkaaaa0544
megggiu gówniara to chyba jestes ty.. z tego co napisalas wynika ze wedlug ciebie dni plodne sa przez caly cykl.. a tak jak napisala aagnieskaa dni płodne trwają do 5 dni..

Gość yyyyyyyyyyyyy
Testu nie robi sie 6 dni po stosunku bo wtedy jeszcze nic nie wykryje!!! Na testah jest napisane ze wykrywaja 6 dniową ciąze, ale trzeba pamietac ze w ciąze nie zachodzi sie w momencie stosunku!!!! Zapłodniona komórka jajowa dzieli sie i zagniezdza w macicy dopiero jakies 6 dni po stosunku i od tego momentu liczy sie 6 dni ciązy. Wiec aby test był wiarugodny trzeba go zrobic ok 2 tygodnie po stosunku a nie 6 dni

Gość anulkaaaa0544
uwazacie ze w moim przypadku jest duza szansa na ciaze:(?

Gość aagnieskaa
ALe jak któś jest niecierpliwy to może zrobić po tych 7 dniach.. Czytałam co jest na testach napisane :] No ale racja, najbardziej wiarygodny to będzie po 2 tyg... Hahahaaha, z tym się nie spotkałam... 28 dni płodnych.. pogratulować...

Gość yyyyyyyyyyyyy
ja uwazam ze nie jest duza sznasa, ale jakas zawsze. Nie lepiej sie zabezpieczac i nie miec potem takich stresów?!

Gość aagnieskaa
Ania, nie;) nie były to dni płodne :) Nie martw się... :) będzie dobrze :) są nikłe szanse.

Gość anulkaaaa0544
lepiej i więcej juz nie będe taka głupia..

Gość yyyyyyyyyyyyy
i co ztego ze zrobi po 7 dniach jak test i tak nic wtedy nie wykaze, nawet gdyby ciąza była to miałaby 1 dzien. Nie ma sensu robic testu po 7 dniach od stosunku bo wynik bedzie ujemny a i tak mozna byc w ciązy

Gość aagnieskaa
Właśnie, lepiej wydac to pare zł na gumki :) lub chociaż globułki ale one nie maja 100% pewności :) Najlepiej zapisz się do ginekologa i poproś o tableki, aby ci zapisała :)

Gość anulkaaaa0544
aagnieskaa, bardzo dziekuje za te wypowiedzi.. normalne. podnioslas mnie na duchu troche

Gość aagnieskaa
yyyyyyyyyyy, Nie zawsze, u niektórych kobiet szybciej potrafi wykryć, raczej u każdej kobiety jest inaczej... :]

Gość aagnieskaa
Ania :) Nie stresuj się, bo nie ma co. JAk będziesz się nakręcać to okres Ci się bedzie spóźniaj i dopiero będziesz miała shizy :P

Gość anulkaaaa0544
wiem dlatego staram sie nie stresowac;)

Gość aagnieskaa
No to powodzenia :P zero stresu :P Jak ja sie stresowałam... ojoj, cykl o 11 dni się przesunął :P Więc nie warto :)

Gość anulkaaaa0544
ojoj to rzeczywiscie nie warto sie stresowac:P dziekuje Ci jeszcze raz :)

Gość yyyyyyyyyyyyy
aagnieska zadna metoda anty nie daje 100% pewnosci, nie tylko globulki. A z tym testem to chyba na ulotce jest napisane ze wykrywa 6 dniową ciąze a nie 6 dni od stosunku bo wtedy komórka dopiero sie zagniezdza w macicy. Jezeli znasz taki przypadek ze test wykrył ciąze po 7 dniach od stosunku to jest to jakis ewenement, bo wtedy stezenie hormonu jest jeszcze zbyt małe zeby test to wykrył

Gość aagnieskaa
Dobrze, nie dyskutuję na ten temat, bo nie robiłam testów... :) Eee, jak się tu swój temat zakłada?