Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotaPoznan

ile miesiecy przed weselem wybieracie suknie?

Polecane posty

Gość dorotaPoznan

pomocy, kiedy juz czas sie rozgladac?:)

ja moja wybieralam 7 miesiecy przed slubem.mysle,ze to taki optymalny okres.wkrotce pierwsza przymiarka,a kilka dni przed slubem juz ostateczne poprawki.wszystko zalezy czy juz jestes na cos zdecydowana,masz jakis zamysl sukni w glowie czy dopiero masz zamiar rozgladac sie i przymierzac rozne kiecki.ja bylam w 100% pewna,kwestia bylo tylko zabranie miary.buty takze zamowilam w salonie,aby pozniej nie biegac po miescie z doborem odpowiedniego odcienia.w Poznaniu jest troche salonow do oblatania.radze wczesniej umowic sie telefonicznie,aby panie z salonu mogly poswiecic Tobie jak najwiecej czasu.pozdrawiam

Gość dorotaPoznan
dzieki za rady:) umowie sie telefonicznie, ale ja musze szukac z 3 miechy przed-musze wage ciazowa zgubic, myslicie ze 3 miesiace przed cos znajde?

pewnie,ze tak:)z tego co wiem to chyba jeszcze sa wyprzedaże z zeszlego roku,to moze nawet uda Ci sie cos za mniejsza cene kupic:)radze takze zastanowic sie konkretnie w jakiej sukni czulabys sie dobrze.czasem mozna dzialac pod wplywem impulsu i do konca nie przemyslec sprawy.po co potem przezywac i nie spac po nocach?:)

Gość piikapika
tyle ile sie chce. ja 11 bo chcialam na wyprzedazy zeby nie przeplacac

Gość dorotaPoznan
dziewczyny, a kiedy konretnie sa wyprzedaze takich sukien?

mi sie wydakje ze juz jest po wyprzedazach, przynajmniej ja dzwonilam pod koniec stycznia do salonow to mowiono mi ze juz obnizek nie ma mimo ze na stronach ich bylo inaczej :( co do sukni ja wybralam z styczniu, wlasciwie nie wybralam bo kazdej cos brakowalo lub mi nie pasowalo w koncu postanowilam uszyc sobie swoja-dlatego ja bylam sioe dowiedziec co i jak w styczniu i wybrac fason itp. a 26 lutego mam przymiarke pierwsza

Gość bfbfbfbfbfb
Dokładnie, przełom roku to wyprzedaże. Jak sobie jakiś salon z ciekawymi sukniami upatrzysz (albo w ogóle suknię) to zapytaj, od kiedy mają wyprzedaż.

Gość pikkapika
wyprzedaze trwaja od pazdziernika mniej wiecej do konca grudnia

Gość dsfhdg
slub w sierpniu a w tym tygodniu zamawiam sukienke

Gość patuskaaa
ja mam w październiku slub i nawet jeszcze jednej nie przymierzyłam :( jakos brak mi czasu bo zajmuje sie teraz praca magisterska.....ale mysle że czas sie znajdzie jeszcze

Ja wybierałam niedawno - ślub mamy w lipcu - 25-go.Pani w salonie stwierdziła, ze to dosyć późno, bo dziewczyny szukają już na październik. Pani w Salonie wie pewnie lepiej z doświadczenia, więc myślę że 10 miesięcy wcześniej :) (licząc tym kluczem :) )