Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemambrzucha

nie mam brzucha w 7 miesiącu!!!!!!!

Polecane posty

Gość niemambrzucha

Jestem dosc przy sobie,ważę 70 kg na 176 cm wzrostu,jestem w 7 miesiącu,a w ogóle nie mam brzucha,jak wciągnę to mam prawie płaski,tylko jak stoję to mam odstający i twardy ale wciągam bez problemu.Do lekarza ide jutro,ale chce byc przygotowana na najgorsze.Co to moze byc?

Gość a co ile tygodni
do tej pory chodziłas do lekarza? Dopiero teraz Cię to zaniepokoiło?

Gość niemambrzucha
Chodziłam i mówił,że wszystko ok ,że taką mam budową ale był na urlopie i minął juz miesiąc od ostatniej wizyty,myslalam,ze nic sie nie stanie,ale dalej nie mam brzuszka...;(

Gość brzydulka ulka
pamietam jak chodzilam do szkoly sredniej i moja kolezanka byla w ciazy, wszystko bylo dobrze a brzuch jej wyszedł dopiero w 8 miesiacu i z dnia na dzien byl coraz wiekszy;-)

Gość to się ciesz kobieto.
że nie masz brzucha. A u tęższych, grubszych kobiet brzuszek pojawia się później.

Gość a co ile tygodni
a czy czujesz ruchy dzidzusia? To jest najważniesze.

Gość niemambrzucha
nie wiem juz czy to ruchy dziecka czy jelita...kopniaków nie mam,ale czuję przesuwanie ,ale to raczej jelita bo chwile po tym mam gazy...nie wiem...boje sie...

moja kumpela 2 pod koniec 6 m-ca zdawała egzamin z gimnastyki artystycznej i była płaska jak deska komisja nawet nie wiedziała że jest w ciąży :D

dokladnie ciesz sie ze nie masz brzucha ;) po porodzie nie bedziesz miala co zrzucac :) mam kolezanke ktora do porodu szla i praktycznie nie miala brzucha

Gość dziwnetrochee
nie brak brzucha mnie dziwi ale fakt ze mozesz go wciagnac :-/ co jak co, ja to mialam mikro brzuch, jak szlam rodzic to polozne dawaly mi max 7 mies ciazy ale brzucha nigdy nie moglam wciagnac tak jak przed ciaza

Gość to musi być żart
Tak jesteś bardzo przy kości, całe 70 kg przy 176 wzrostu ha ha . Chyba ty jakaś małolata jesteś. Czy ty oby faktycznie w ciąży jesteś? W 7 m-cu nie wiesz czy to co czujesz to ruchy dziecka? Toż to w tym okresie maleństwo tak szaleje, że tu już się wątpliwości nie ma.

Gość noemi244
popieram przedmówczynię !!!

Gość Rafinka to glupia
ta twoja kolezanka jak but i nieodpowiedzialna. do autorki-u otylych kobiet tak bywa, nie martw sie.

Gość a byc tak moze
źlee Ci wyliczyli i to jeszcze nie jest 7 miesiac

Gość o to dziwne.....
w 7 miesiacu nie czujesz ruchów dziecka??? to raczej niemozliwe, na twoim miejscu juz dawno byłabym ui nnego lekarza na wizycie zeby sprawdzic czy wszystkojest OK.....

Gość wielka głowa
Otyłych? Laska moze ma lekka nadwage, do otyłosci jej daleeeeeeeeeeeeko

Gość wefrgthyjuk
dolekarza na pewno warto iść, jeśli czujesz niepokó, ale na pocieszenie powiem, że na upartego przy odpoweidnim ubiorze jak byłam w 7 miesiącu, to ikt by nie poweidział, ze jestem ciaży. a należe raczej do drobnych. I moje dizecko neistety też urodziło się maleńkie, bo tlyko 2 kg..o czasie....

Gość o to dziwne.....
tu raczej nie chodzi o brzuch....jedna go ma duzego a druga ma malutki..... ale o to ze dziewczyna nie czuje ruchów płódu..... Do autorki...w którym dokładnie tygodniu jestes???Robiłaś USG???

Gość o to dziwne.....
a swoja droga autorka nie ma zadnej nadwagi....wazy 70 kilo przy 176 cm wzrostu i jest w 7 miesiacu...potraficie czytac ze zrozumieniem?????