Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxttttttrrrrrrrrr

moja bratowa i jej rodzina to złodziejskie wszy.

Polecane posty

Co robić? HELP!!!

Gość kupe zrób

Gość ulkaaaaaaaaaaaa
nie wpuszczaj do domu:-)

Gość co Ci ukradli
???Jedyna rada to unikać ich,nie wpuszczać do domu a jak już wejdą to chować co cenniejsze rzeczy przed nimi!

Ich mądrośc słynmna na cały świat polega na tym, że wykorzystując moje kłopoty , o których wie w powicie każdy 6 latek chcieli mnie wyrzucić z domu. Nie dość, że przez nich popadłam w jeszcze gorsze kłopoty niż miałam to jeszcze mnie chcieli wyksemitować bo jakaś głupia cizia blond musi mieć gdzie mieszkać. Ale rodzinę mają w Kanadzie to tam nie pojedzie na mieszkanie zarobić tylko mnie wyrzucać. Gnoje polskie - zaraz mi tu buta z jakąś blachą bo muszę komuś przyjebać ostrogą :(

Gość podszyw nie podszyty
wszawica teraz w śląskich szkołach panuje.... skąd jesteś???

Nie wpuszczać do domu - BRAWO, BRAWO. Ona mi przez matkę mój pokój zachwaściła. I jej męza tegogołodupa złodziejskiego (mój brat). Teraz mnie głowa swędzi jak tu siedze w tym pokoju. A jak sobie pomyślę, że tu znowu przylezie... obrzydliwość :(

Z tarnowskich gór. Tam podobno w każdej szkole wszy. Tak by mi to wyglądało :( Dzieci do szkoły nie chcą chodzić :(

ale mam rodzinę... oni nawet zdjęcia ze mną nie chcieli. Widzieliście kiedyś takie świnie, żeby kogoś na wesele zapraszać, prezent wziąć i nawet zdjęcia mu nie dać? To moja rodzina. TFU! znaczy - wyrzekłam się ich. Oni się do przysłów najgorszych nie kwalifikują. Szczyt obrzydliwości i obłudy :(

Na takie głupiej wsi jak ta? Człowieku - tu Auschwitz otworzą i wszytko gra jak zapłacą. Moim zdaniem oni tu są wszyscy przekupieni. Nie wiem zresztą. Trudno zrozumieć mi po latach wieśniaka. Do dziś się nie przyzwyczaiłam jeszcze. Warto?

A w Polsce to wszystko jest legalne. No prawie. Jedynie, że małżeństw homoseksulanych tu nie chcą ale tak to wzystko dozwolone no sam spójrz wokół siebie. :(

Nigdy nie zrozumiem czemu tu nie chcą wesel lesbijek i gejów świętowac. Hucznie by było, popiłoby się, nie? Ale nie. Nie chcą. Boją się konkurencji? Dzieci se mogą adoptować... nie wiem...nie chcą. Na tej wsi nie chca, ale to zacofani ludzie. Może gdzieś dalej są bardziej postępowi

już kiedyś była taka oszołomka na kafe.Jakieś pół roku temu.Też jakieś bzdury wypisywała o tym,że ją śledzą,podsłuchują.,że wywalili ją z pracy i życie chcą zniszczyć.Ten sam styl pisania.Chyba jakaś chora psychicznie ma wolne ze szpitala.

kto wie? :(