Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChcęOdejść

jestem niewolnicą uczucia mojego męża

Polecane posty

Gość Prostak z wioski
czytająca ten -> Stopka.. To co ładnie brzmi nie zawsze ma jakąś wartość. Tylko trzeci punkt ma jakiś sens reszta to bełkot nawet dla prostaka z wioski. Przemyśl to sobie, przecież źle Ci nie życzę.

[zgłoś do usunięcia] araaaa (ara0@op.pl) Predatorka wcale nie musi Cię przekonać, to wolny kraj oczywiscie... :) dla mnie rozwiązłośc obyczajów-społeczne przyzwolenie na zdrady, kłamstwo ect, to najprostrze wytłumaczenie wszak ... skoro "wszyscy tak robia, to czemu ja nie"?....to takie zachowanie bezmozgiej istotki, ktora nie podejmuje decyzji sama, tylko małpuje bezmyslnie wszystko... zal.pl...

a tak nawiasem to mam nadzieję ze moje dzieci wyniosą z domu "wytrwałość w uczuciu" bo chyba w tym wszystkim chodzi o to, ze ludziom nie chce się walczyć o swoje związki, jak tylko coś nie tak to juz klapa, odchodzą od siebie, zdradzają.... a miało być - na dobre i na złe, w zdrowiu i chorobie ..... ehh

nie powiedziałam ze byli święci, ale wartości były inne

Gość zależy kto pyta
nie powiedziałam ze byli święci, ale wartości były inne no inne:) np aborcja była całkowicie legalna i większośc moich sąsiadek w wieku ok 50 lat usunęło 2-3 dzieci:)

Gość zależy kto pyta
sąsiadek które obecnie mają ok 50 lat-bo chyba niejasno napisałam,a na kafe lubią się czepiać:)

Gość zależy kto pyta
nie przesadzam,rekordzistka usunęła 5:)

Gość psychiczna tortura na orencz
ja tam ogolnie uwazam, ze autorka ma juz dawno za soba akt seksualny z przyjacielem, a teraz stara sie uwolnic od dreczacych ja wyrzutow sumienia;)

Gość zależy kto pyta
smutne-ale kiedyś to było normalne niestety:O

to jej sumienie i tutaj pocieszenia nie znajdzie, jak naważy się piwa to trzeba je wypić

Gość Prostak z wioski
czytająca-> Bydło nakarmione, śnieg pokrył oziminę , stara już śpi to się przyczepiam. Że akurat na Ciebie trafiło...... Niech odpowiedzią będzą poniższe myśli: 1. Pech jest jedyną w życiu rzeczą, która może się przytafić sporadycznie. 2. NIe oceniaj życia człowieka po jego treści ale także po główkach i stopkach. Jakże to głębokie :) Pozdrawiam ;)

💤 dziki ci prostaki odtąd będę wiedzieć, co jest dostatecznie mądre na stopkę. ha. ha. :o Jak masz problemy albo chcesz o nich porozmawiać to porozmawiaj z autorami tych cytatów Williamem Whartonem, Oscarem Wilde, Phil Bosmans Allan Pease, czy Paulo Coelho. Ale gdzie tam oni swoją grafomanią siegają do ciebie... Chociaż z Wildem może być mały problem. :o Ale co to za problem dla ciebie :P.

Gość ffffffhk
są jakies przepisy że stopka ma być mądra, uduchowiona i głęboka?:D nawet jesli te cytaty są głupie-albo się tak komus wydaje(prostakowi najwyraźniej) to co z tego?:O to wolny kraj i jak ktoś chce to sobie moze głupia stopke miec:O ależ ludzie problemów szukają:O

Gość zmanierrowana
autorko przeciez twoj zwiazek sie rozpadl to by bylo na tyle

Gość paulo coelho to akurat
grafoman jakich mało :O

coelho nie do kazdego musi trafiac. do mnie nie trafia. szkoda jedynie, ze wiekszosc go uwielbia i czytuje, bo taka jest moda.

Gość zmanierrowana
czytuje, bo taka jest moda 1. to grafoman jakich wielu 2. moda to byla 15 lat temu