Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierścioneczek

Pierścionek zaręczynowy ŻÓŁTE czy BIAŁE złoto?

Polecane posty

Gość pierścioneczek

Do tej pory zawsze nosiłam srebro więc białe złoto bardziej by pasowało, ale... może po zaręczynach i ślubie warto się przestawić na żółte złoto? Wydaje mi się bardziej poważne, kobiece... Myślałam też o łączonym....chłopak się wypytuje, czuję że zaręczyny niedługo a ja nie wiem... Taki jaki bedzie pierścionek takie i obrączki więc chyba złóte co? Jakie macie zdanie na ten tamat?

Gość mi osobiście te jasne obrączki
kojarzą się z tymi noszonymi przez nastolatków. Też noszę srebro ale na zaręczynowy bym wybrała z żółtego złota, lub też łączone niektóre też są ładne.

Pierścionek mam srebrny, a obrączki już wolałam z żółtego złota, choć się zarzekała, że nie lubię takiego...:-)

ja tez zazwyczaj nosze srebro ale zareczynowy chialam z zoltego zlota a za pol roku slub i obraczki tez z zoltego. biale zloto wyglada na srebro wg mnie ale kazdy ma swoj gust a o gustach sie nie gada ;p

ale zlowow ktore nosza cygani rozni sie od normalnego od jubilera oni mama z inna proba i jest bardziej rdzawe

no moze ale jak sama stwierdzilas,kazdy ma swoj gust i sie o gustach nie gada;) ja tam lubie srebro,biale zloto.a aurce radze sugerowac sie tym co jej sie pdoba i nie wymyslac jakis glupich teorii w stylu jestem stara nosze zolte zloto.

Gość świeżo zaręczona
Białe złoto:) Taki pierścionek zaręczynowy dostałam i jestem zachwycona;) Zgadzam się, że to kwestia gustu. Ja po prostu żółtego złota nie lubię i nie obchodzi mnie gadanie w stylu - żółte złoto wygląda poważniej etc. To JA noszę pierścionek, i to MI ma się podobać, a reszta może sobie prawić o tradycji...;p

ja mam z białego - pierścionek był niespodzianką ale Narzeczony uznał, że skoro noszę srebrne pierścionki i kolczyki to z żółtego złota mi się nie spodoba- i miał rację - pierścionek jest prześliczny :)

Gość Zagubiona ona
zdecydowanie białe złoto

Pierścioneczek łączone świetnie wygląda;) mam właśnie taki pierścionek zaręczynowy i obrączkę:))