Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janekjanek....

CZy wszytskie kobiety tak maja?

Polecane posty

Gość janekjanek....

Mowie o takich dniach ze lepiej nie podchodzic,,co by sie nie powiedzialo to jest zle,a naprawde kochajacy facet jest zawsze pokrzewdzony i nigdy podobno kobiety nie rozumie....Jak ma inne zdanie to zle,jak sie godzi ze zdaniem kobiety to ona mu mowi ze nie wlasnego...Zastanawiam sie jak to jest bo naprawde zalezy mi na niej no ale czesciej to ja takich akcji nie zniose..Kobiety powiedzcie,to normalne jest?Jak wtedy reagowac?

Gość NormalneNormalne
:)) Najlepiej schodzic z drogi ;))

Gość janekjanek....
a to ok,,,bo tak poza tym to wspaniala kobieta jest;) mowicie schodzic z drogi,,jak schodze z drogi to podobno ja ignoruje i nei chce rozmawiac,nastepnym razem jak wyczuje takie dni to siedze w pracy do nocy a w domu tylko spac,inaczej chyab nie da rady

Gość frufru
podobno normalne, ale ja tak np nie mam :D pomoc? text z "Lejdis" - niech zacznie brac hormony albo rzuci te które bierze...

Gość janekjanek....
ale jak juz wam przejda te dni to zdajecie sobie sprawe ze to tak naprawde nie facet byl wszytskiemu winny? czy dalej w zaparte ze nie rozumie,ze jest nieczuly,nie sprzata,ze mowi za duzo,ze mowi za malo..itp:)

Gość NormalneNormalne
Pewnie, że zdajemy sobie z tego sprawę.Tyle, że nie przyznajemy się do tego;))

Gość animatorka
Każda kobieta tak ma i nawet jak mówi, że nie ma, to ma:). Ja mam tak dzisiaj od dwóch dni, ale jak to mówi mój facet - mam inaczej niż wszystkie inne (które poznał), bo wtedy jest: dwa razy czyściej dwa razy lepiej smakuje dwa razy częściej i ogólnie wszystko dwa razy dokładniej, co wiąże się z tym, że on ma dwa razy lepiej:D.