Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pochlonelam

ile najwiecej mozna zjesc?kto mnie pobije?

Polecane posty

Gość ja pochlonelam

obiad, 2 batony i cala czekolade :D pobije mnie ktos? ciekawe czy bede rzygac :D

Gość ja pochlonelam
no to dawaj

Gość ja pochlonelam
ale na raz? raz za razem?

Gość ja pochlonelam
fuck :D

Gość ja pochlonelam
ja w kazdym razie jestem dla siebie pelna podziwu :classic_cool:

Gość dam rade duzo wiecej
tortilla chips (700g), 3 bro, puszka orzeszkow

Gość ja pochlonelam
taka tortille tez umiem pokonac za jednym podejsciem ;)

Gość ja zeżarłam dużą miskę
500ml gulaszu w tym dużo mięska byłodo tego 3 grube kromale, dalej byłam głodna to do reszty gulaszu dosmazyłam 2 duże na całą patelnie placki ziemniaczane, polałam sosem i pożarłam z mizerią i buraczkami. teraz kończe 1/3 z litrowego loda polaną czekolada i chyba se dołoże:classic_cool: ps. waże 57 kg

Gość ja pochlonelam
fakt. ja zawsze jem w intencji zaspokojenia głoda :D nie inaczej

Gość ja pochlonelam
geeeeez... ta z tym gulaszem: respekt :classic_cool:

Gość zatrzymaj się
W sierpniową ciepłą noc zwiad konny przyprowadził chłopaka, lat około 5, do namiotu sztabowego. Chłopaczek, w jednej koszulce, drżał jak liść osiki ze strachu. - Skąd go wzięliście - zapytałem? - Szedł prosto do naszego Zjednoczenia od strony Chinoczy. - Jak się nazywasz syneczku? - Stasio, prosę pana. - A nazwisko twoje? - Stasio. - A skąd ty jesteś? - Z domu. - A z jakiej wioski? - Z domu. - A po co tutaj przyszedłeś? - Tatuś mi powiedział, że w tej stronie są partyzanci polscy. - A kiedy ci mówił? - Dawno. - A gdzie jest tatuś? - Leży na podłodze, bo mu główkę odrąbali. - A kto odrąbał? - Ludzie siekierą. - A gdzie jest mama twoja? - Też leży, i Wanda leży, i Helunia leży, i Romek leży, wszyscy leżą. - A gdzie ty byłeś? - Ja leżałem pod łóżkiem. (...) Ruszyliśmy pełnym galopem, aż koniom w brzuchach zagrało, a dwa plutony piechoty ruszyły ile sił w nogach na przełaj do Chinoczy. Na zastawie [posterunku - przyp. Mohort], przy drodze, oparty o drzewo siedział człowiek o kolorze dojrzałej śliwki z czerwonymi oczami, kawałkiem papieru do pisania. - Co to za murzyn? - zapytałem dowódcę zastawy. To nie murzyn, to jest Ukrainiec, nasz informator z Chinoczy Andrij. - Czy on jest ranny? - zapytałem? - Nie, tylko mówić nie może, bo był duszony postronkiem (...) Złapałem ten papier i zacząłem czytać: Jestem wasz Andrij (Andrzej), przed północą przyszli moi sąsiedzi z Chinoczy, związali mi ręce do tyłu, zarzucili mi na szyję postronek i zaprowadzili mnie w olszynę, gdzie było bagno i tym postronkiem dusili mnie (...) i ja upadłem w płytkie bagno i myśleli, że już nie żyję, że mnie zadusili, wówczas rozwiązali mi ręce, zdjęli postronek z szyi i wrzucili mnie w bagno dalej od brzegu i poszli do domu. - A kto wymordował Polaków? - Ci wymordowali, co mnie dusili. - A skąd wiesz, że oni? Sami mówili do mnie, że twoi przyjaciele Lachy leżą pokotem bez głów. Rugali mnie, że jestem zdrajcą, że zdradziłem Ukrainę, że poszedłem służyć Lachom i czerwonej Moskwie.(...) Wkroczyliśmy do osady Chinocze. (...) wszystkich dorosłych mieszkańców zebrali na końcu ulicy, od strony lasu, na zebranie [w miejscu] dokonanej ostatniej nocy zbrodni. (...) Mordercom kazałem usiąść na zagacie i jeszcze raz zapytałem ich: O co prosicie, o śmierć, czy życie? - Życie panoczku, życie. Wtem usłyszałem spazmatyczny głos żeński i (...) zobaczyłem, jak z tłumu matki i żony bandytów popychają poprzód siebie swoje dzieci z krzykiem: „Całujcie pana ręce i nogi, żeby nie zabijał naszego tatka" i same też rzuciły się do mych nóg. (...) Rozkazuję każdemu bandycie z bliskiej odległości przestrzelić z pistoletu kolana u nóg i łokcie u rąk. Tak, żeby oni nie mogli władać rękami, ani też nogami. Rozkaz wykonano. Już nigdy mordować nie będą. [z relacji ppłka Mikołaja Kunickiego „Muchy Michalskiego", dowódcy polskiego prosowieckiego oddziału partyzantów tzw. Zjednoczenia Polskich Partyzantów nr 3 na Wołyniu, Chinocze, pow. Sarny]

Gość ja pochlonelam
.....?

Gość ja pochlonelam
pizza daGrasso? :D ma ulubiona, tez ma potęge. kiedy dalam rade 5 kawalkom!!!! serio!! jeden jedyny raz. na drugi dzien jeszcze ja czulam

Gość ja pochlonelam
jeeeeeee :classic_cool:

Gość a ile kanapek najwięcej
zjedliście? ja dzisiaj 8 za jednym razem :-)

Gość ja pochlonelam
ja moge sie wypowiedziec,ale w innej jednostce niz kanapki, tj. zjadlam kiedys pol chleba :)

Gość ja pochlonelam
koniec tematu?

Gość ja pochlonelam
a to jak nie chceta sie pojedynkowac, to ide stad :)

Gość olympus to kupa
tu wszyscy o lisciu sałaty i szklance wody siedzą:P

Gość ja pochlonelam
phi. a czemuż to?

Gość ja pochlonelam
oszczedzaja na rachunek za neta? :P

Gość i to niby ma byc duzo
?? :D znaczy chwalic sie nie ma czym... ale wg mnie to wcale nie jest tak duzo ;)