Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hakunamatatata

po jakim czasie bycia razem zdecydowaliście się na....

Polecane posty

Gość hakunamatatata

np na petting, necking, śmielsze pieszczoty, większą blizkość ale niekoniecznie seks????

Gość hakunamatatata

Gość BiKuLa
hym u nas było szybciucho mimo ze dziewicą byłam bo po ok miesiacu znajomosci no bycia razem :)

my po 2 miesiacach zdecydowalismy sie na smielsze pieszczoty. na sex jeszcze za wczesnie aczkolwiek mam wielka ochote

Gość hakunamatatata
bikula i na co że sie tak wyrażę pozwoliliście sobie po tym miesiącu, powiedz coś więcej? jesteście nadal razem?

Że są takie łatwe? Hej Prawiczku :-)

Gość hakunamatatata
no proszę o poważne odpowiedzi

Gość hakunamatatata
prawiczek spadaj już stąd bo wchodze za kazdym razem jak widzę ze ktos odpowiedział,patrzę a to znowu ty te swoje wywody, jak to nie jest topik o TOBIE kiedy byś wiał i gdzie byś wiał, jak będę chciała pogadać to założę topik: PRAWICZKU CO TY BYŚ CHŁOPCZE DROGI TAK NAPRAWDĘ CHCIAŁ......

Gość hakunamatatata
dobrze prawiczek ale ja zadałam konkretne pytanie i chcę konkretnej odpowiedzi a ty tu trollisz

Gość Anuśka34
A ja zdecydowałam się na macanki po 2 latach od bycia razem, teraz jesteśmy już 6 lat ze sobą, nie uprawiamy seksu, bo ja nie jestem jeszcze gotowa, poza tym chcę poczekać może nawet do ślubu, zresztą mój facet nie nalega na uprawianie seksu. Nie widział mnie jeszcze całkiem nago. Dodam że nie mieszkamy jeszcze razem.

zle przeczytalam. najpierw seks, potem weksza bliskosc. przed 1szym razem byly buziaki, lezenierazem pod kocykiem w ubraniach, ja u niego w ramionach on mnie glaskal po pleckach itp:)

Gość znowu sie ten prawiczek tu
wpieerddalla, co za menda w duupe jebbana, paszoł w peezdu ty pojebusie

Gość dfsdf
ja na pierwszym spotkaniu, ale znaliśmy sie długo i wcześniej było całowanie ale za młodzi byliśmi, także seks był na pierwszej randce, ale co jak to ten ten pierwszy i jesteśmy 8 lat razem już ( co prawda kończy się ta nasza znajomość, małżeństwo)

Gość Anuśka 34
prawiczek mam jak dla ciebie x 2 tj. 64 i odpitol sie odemnie

Gość Anuśka34
Tak, mam już 34 lata. A ta wyżej, ze spacją pomiędzy, to nie ja byłam. Ja nie uważam się za dziwadło, mój facet też ma 34 lata zresztą i akceptuje mnie.

Gość lizka
nie pytaj sie ludzi,rob jak uwazasz i czujesz,nikt zycia za Ciebie nie przezyje,jesli myslisz ze za wczesnie to poczekaj,jesli myslisz ze jestes gotowa to na co czekasz? A jesli chcesz rady to powinnas rozmawiac o takich sprawach ze swoim partnerem,byc szczera i mowic co czujesz a jesli nie masz do niego zaufania to sory ale po co chcesz z nim takie rzeczy robic. Jestem mezatka od roku,a wczesniej bylam z mezem 4 lata,wcale sie do niczego nie spieszylismy i po 1,5 roku zaczelismy robic powazniejsze rzeczy,moim zdaniem trzeba poznac druga osobe a potem pchac sie w lozko chyba ze lubi sie jednorazowe numerki,jesli Ci zalezy na sobie to sie szanuj i rob wszystko zgodnie ze soba a nie dlatego ze Cie ktos namawia,albo ma to za soba a Ty nie,sama zobaczysz ze jest wtedy przyjemnie i i zwiazek rozkwitnie a nie na odwrot

Gość Peeeenia
19:06 [zgłoś do usunięcia] kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl . najpierw seks, potem weksza bliskosc. A mialas wtedy 15 lat. A on byl prawie 40 letnim capem. Teraz wspolzyjecie od 3 i nie uzywacie srodkow antykoncepcyjnych. :o

Gość Te lissa
Petting bez dotykania miejsc intymnych był właściwie od początku, z dotykaniem miejsc intymnych po jakimś miesiącu, może niecałym. Pierwszy seks oralny z jego strony był po jakichś 2 miesiącach, ja natomiast pierwszy raz zadowoliłam Go w ten sposób po jakichś 5 miesiącach. A pierwszy stosunek dopiero po 8 miesiącach :) I niczego nie żałujemy.

Gość BiKuLa
do hakunamatata Po miesiacu hym jak by to powiedziec ; zaczeło sie od tego ze on jako troszke doswiadczony chłopak miał juz straszna ochote i próbwał wszystkiego ale no niestety ja byłam zbyt niesmiała i konczyło sie na tym ze jak by mnie "posuwal" ale wszystko działo sie w totalnym ubraniu . później jakoś sie przełamalam i sie zaczeło delikatne pobudzanie piersi , palcówka , ja dotykałam - bardzo niesmiale z lekiim strachem -jego pisiora - i potem juz normalnie sex .

Gość BiKuLa
a ha no i dalej jestesmy razem i z dnia na dzien coraz lepiej sie zyje a w sumie współzyje :)

srodki anty to nie tylko gumka i bletki, a on nie byl i nie jest capem:)

Hmmm... zdecydowaliscie to za duzo powiedziane... raczej ja sie zdecydowalam... nie musialam dlugo przekonywac chlopaka ktoremu pozwolilam na odkrycie tych terenow... to bylo jakos po miesiacu... liczac od momentu jak cos poczulismy do siebie... a znalismy sie pare miesiecy dluzej...