Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinkaa_rr

Nie umiem mu zaufac!! Ratunku!!

Polecane posty

Gość malinkaa_rr

Dlaczego nie potrafię mu zaufać i wiecznie go podejrzewam o zdradę??!! Jak to zmienić??!! Jestesmy razem od 2 lat, mój facet ma nieciekawą przeszłość... swoje byłe dziewczyny traktował raczej nie zbyt dobrze, zdradzał, po prostu, ale nie krył tego przed nimi, a to że głupie mu wybaczały to inna sprawa. Chodzi o to, że ja znajac jego przeszłość nie potrafię mu zaufać, to u nas bardzo drażliwy temat bo nie rozumie dlaczego ja myślę o tym jaki był kiedyś i mimo że zapewnia mnie że nie chce mnie nigdy zdradzić, bo wie że by tego załował i wie że nie warto i nie chce mnie stracic przez jakiś głupi wyskok, mimo że to mi powiedział ja i tak mu nie ufam. Nie potrafie!!!! Jak ktos do niego dzwoni nawet albo pisze sms to ja już robie podejrzliwe miny, on to widzi i zaraz mi mówi kto dzwonil czy nawet pokazuje sms, zreszta słysze meski głos w słuchawce. Teraz na przykład poszedł z kolegą do knajpy a ja juz mysle o najgorszym, w dodatku on mieszka sam, ja z rodzicami i boje sie ze jakąs tak ze soba przywlecze do domu z knajpy, albo sie umowi na kiedy indziej. Udaje że mu ufam bo zawsze sie kłócimy jak jest taki temat, ale nie ufam mu wogóle!! Boje się że nawet jeśli coś z kimś zrobi to mi tego nie powie bo wie że wtedy między nami koniec, już wolałabym wiedzieć!!

Gość kontrola najwyzsza forma zaufa
nia...Nie ufaj mu...tamtym dziewczyną też tak gadal kazdej z osobna ze jest najwazniejsza i to pewno z tej milosci je zdradzal (dupek jeden)...na bank tym poprzednim mowil ze je zdradza (hahahaha jak jestes taka naiwna to w to wierz) pewnie jak sie dowiedzialy albo zlapaly na goracym uczynku to juz nie zaprzeczal...

Gość lisza00
jezu mam to samo

Gość malinkaa_rr
Moja była przyjaciółka była jego dziewczyną więc mi wszystko opowiedziała... naprawde, zdradzał ją a potem jej to wszystko opowiadał, ona płakała, błagała go a on nic... później jemu się odwidziało i chciał się zmienić i być z nia, ale ona go wtedy olała bo miała dość... właśnie dzwonił że juz jest w domu, mam nadzieje ze mówi prawde, tzn, jest bo widoczny sie dal na gg, ale mam nadzieje ze sam...