Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L Asiczek

Potrzebuję odpowiedzi... proszę Was...

Polecane posty

Gość L Asiczek

Obecnie mialam laserowo usuwana nadżerkę po czym bylam do kontroli i lekarz powiedział, że bardzo ładnie to wygląda... Chodzi i o to że podczas stosunku odczuwam pieczenie ból tak jak by od tego tarcia... I mam obawy:( Czy ktos wie jaka jest tego przyczyna?? Może dlatego że wspólżyliśmy od razu po zakończeniu miesiączki?? Ale wczesniej np rok temu tak nie było... Pomocy i z góry dziękuje za odpowiedzi;)

Gość L Asiczek
Czy ktoś jest w stanie coś mi napisać?? :(

Od momentu zabiegu nie można współżyć 6 tygodni, więc podejrzewam,że stąd ten problem.Jeśli współżyłaś wcześniej to podrażniasz miejsce zabiegu i do tego jest to niebezpieczne bo istnieje ryzyko infekcji oraz tegi,że się rana rozejdzie.

Gość L Asiczek
myślisz że przez niedostateczne podniecenie może coś takiego wystąpić??:) W sumie po tych przejściach po tej nadżerce to z początku przed każdym stosunkiem bylam troszke niepewna, więc może faktycznie to jest powodem:) Dziękuje za jakąkolwiek odpowiedź:)

Gość L Asiczek
HMM lekarz mi powiedzial że po dwóch tygodniach mogę zacząć współżyc....

Po prostu gdy jesteś niewystarczająco podniecona to możesz mieć 'sucho', a całkiem możliwe, że przez to po prostu obtarło Cię i dlatego takie niekomfortowe uczucie.

Gość L Asiczek
dziękuję postaram się o tym tak bardzo nie myśleć i pewnie samo minie:):) Póki co za miesiąc mam zleconą koloposkopię, więć w tedy już zupelnie będę spokojna :)

Ja miałam krioterapię tzn. mrożenie i musiałam odczekać 6 tygodni, co prawda gin mówił,że po 2 tygodniach wszystko będzie zagojone,ale bardzo wrażliwe i najlepiej by było 6 tygodni.Tak zrobiłam i żadnych problemów.Ale może po laserze jest inaczej i 2 tygodnie wystarczą.Pozdr.

Gość L Asiczek
A no wlasnie po mrożeniu i wypalance to jest 6 tygodni to mi mówił, nawet nie wiem czy nie wiecej:D Ale w tym rzecz, że mialam laserowo:D nio ale dzieki za odpowiedzi:D