Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo szczupła ona

Czego to mogą być obiawy? Marwie się..

Polecane posty

Gość bardzo szczupła ona

jeśli to sie jeszcze bedzie powtarzać to pojde do lekarza Pisze prace mgr i niekiedy więcej czasu siedze przed komputerem... Ostatnio zauważyłam, że jak odchodze od komputera po 2,3 godzinach pisania a czasem nawet wystarczy jedna to jest mi bardzo niedobrze, mdli mnie, czuje sie jakbym zeszła z karuzeli albo miała chorobe lokomocyjną :( w zołądku mnie jakos tak piecze i od tego żołądla właśnie czuje takie mdłosci. wczoraj tak miałam wieczorem, połozyłam sie do łóżka i ledwo powstrzymałam wymioty, wtapiałam sie w łóżko normalnie...ale zasnęłam a kiedys jeszcze silniej sie to obiawiało, mdłosci, dreszcze :( i to dziwne uczucie w żołądku Ja sobie tą sprawe łącze własnie z przesiadywaniem przed komputerem ale z 2 strony moze to miec az taki wpływ??? jeszcze ze 2 miesiące temu mogłam w pracy siedziec przed monitorem z 5 godzin i nic, jedynie mogło mnie 'zmulic' ale nigdy takie akcje :(

Jesli to stary kineskopowy monitor to moze byc od niego.Ja jak pisalam prace mgr tez mialam nieciekawe objawy zwiazane z zoladkiem, oslabieniem,dziwnym uczuciem pustki w glowie i tym podobne...

Gość bardzo szczupła ona
tak mam ten stary wielki monitor