Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta półka

kobiety ile macie flakoników perfum ?

Polecane posty

Gość pusta półka

+ dobre wody albo rewelacyjne dezodoranty ? :-)

Gość klekot
z 5 czy 6 wód toaletowych. Dezodorantów nie używam tylko antyperspiranty w sztyfcie uznaję.

Gość dfdfdd
ja mam 6- dior, armanii,dkny, calvin klein, kenzo, hugo boss, głównej nazwy nie pamiętam ale coś dam amaride d"amour. sama nie kupuje dostaje w prezencie, tak to bym miała pewnie jeden góra dwa

Gość jajajajaja123
8 firmowych i ok 5 takich tańszych ale wypróbowanych i ulubionych ktore niewiele odbiegaja jakosciowo od firmowych za ok 20-40 zł i jedne z avonu

Gość kruleffna
3 firmowe.szajsu nie posiadam obecnie;)

Gość malaaaaa
4 perfumy......:P

Gość pusta półka
czy to prawda ,że czuć i można rozpoznać jak ktoś się wypsika tanimi ?

Gość tocostocos
34 firmowe

Gość jajajajaja123
eeee ja to zwykle sama sobie kupuje w prezencie to tylko lacoste pink dostałam ..szkoda ale wiecie..teraz kryzys ehhe wiec narazie nie poluje na zadne nowosci. pozatym mi na dosc dlugo starczaja,jedne mam chyba ok 3-4 lat a jeszcze z połowa mi zostala.

a ja mam: 1-Elle- YSL 2. Diamonds -Armani 3.Poeme 4.Amor Amor -Carachel 5. Minight Fragrance - lolita lempicka 6. Irresisible -Crachel hahahahahahhahahahaa

hehe, to ja chyba jestem do tyłu - tylko jedne perfumy Celine Dion i 4 wody toaletowe z avonu, które zresztą bardzo lubię, i jakoś nie czuję, żeby mi specjalnie brakowało :D

Gość jajajajaja123
zalezy jakimi tanimi....... nigdy nie kupowałam podrób typu dior lacoste itd.... tansze kupuje oryginalne ale malo znanych firm.mam takie jedne które uwielbiam i ciagle sie wszyscy pytaja co to za zapach. kosztuja ok 15 zł i sa poprostu przepiekne, nastepnego dnia je nadal czuc na ciuchach. to sa niemieckie "perfumy" i tam sa duzo drozsze niz u nas......ale jakie to to tajemnica hyh

Gość koza maxsymalna
a komu chce się liczyć takie rzeczy? moim celem jest przedłużenie gatunku ,kariera to sprawa drugoplanowa .Kto chętny? (stopka)

czy ja wiem ja w niemczech kupowalam armaniego diamonds zaplacilam 35euro za 30 mililitrow to bylo rok temu jeszcze euro stalo po 3,40zł.no teraz to faktycznie drogo.

Gość Te lissa
A wiecie ile kosztuje wyprodukowanie buteleczki perfum, która w drogerii kosztuje około 300 złotych? Nie więcej niż KILKA złotych. Powodzenia.

akurat nie prawda, że wyprodukowanie buteleczki kosztuje kilka złotych. składniki zapachowe w dobrych perfumach to bardzo drogie substancje, najczęściej pochodzenia roślinnego - sam proces ich otrzymywania jest często dosyć drogi i mało wydajny - np. ze 100 kg jakiejś rośliny można uzyskać powiedzmy kilka-kilkanaście mililitrów wyciągu. to jest powód, dla którego perfumy są drogie, a ich cena przede wszystkim zależy od stężenia substancji zapachowych, no i od ich składu. oczywiście marka też robi swoje, nie zaprzeczam, ale jednak wystarczy porównać choćby ceny prawdziwych perfum i wód toaletowych - różnią się one właśnie stężeniem (od stężenia z kolei zależy trwałość zapachu na ciele).

Gość Chanel-mademoiselle
nie wiem na co wam tyle perfum.Przecież jak się wypierze ciuchy(w dobrym proszku)to i tak dalej czuc te perfumy na ubraniach.Dobre perfumy mają to do siebie ,że zapach długo się utrzymuje.I potem na te ciuchy używacie innych perfum.pachniecie jak drogeria.

tak tak, lubie pachniec jak drogeria :) uwielbiam perfumy!!!!

Gość ONISKA
PALI Z WAS KTÓRAŚ PAPIEROSY??

Gość kalinkaczerwona
ja mam 1 ktorego nie lubie: DKNY Be Delicious. Dalam sie na niego namowic w Douglasie a teraz zaluje bo 150 zl poszlo sie pieprzyc

Gość ONISKA
Ale na pewno któras z Was pali,więc jak tak,to po co Wam perfumy jak i tak śmierdzicie :-)