Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaania

CZY JAK ROBIE PAZNOKCIE PO DOMACH TO JEST NIELEGALNE

Polecane posty

Gość maniaania

NIE MAM FIRMY I NIE PŁACE PODATKU - CZY COŚ MI ZA TO GROZI? NIE CHCE ZAKŁADAĆ FIRMY ANI PRACOWAĆ U KOGOŚ A KASA JEST NIEZŁA.CO WY NA TO?

Gość p o l i c j a
namierzamy cie! no to zapłacisz sobie kare

Gość maniaania
PROSZE O POWAŻNE ODPOWIEDZI BO SŁYSZAŁAM ŻE MOŻNA KONTROLOWAĆ TYLKO FIRMY A NIE OSOBY FIZYCZNE

Gość MissTuszy
niby nie... ale kto ci udowodni ze kase za to bierzesz?? zreszta rozliczac sie trzeba w momencie gdy twoj zarobek przewyzszy 2500 na rok... a gdzie robisz? chetnie bym sobie zorbila... i ile bierzesz??

Gość maniaania
Gniezno 100 zł

Gość sadsafafa
prowadzisz nieudokumentowaną działalnośc gospodarczą - tak, to jest nielegalne i jakby nie patrzeć okradasz nas wszystkich bo nie odprowadzasz składek ani nie płacisz podatków. wystarczy aby ktoś na ciebie doniósł do skarbowego a masz przejebane🖐️

Gość chyba chora
na glowe jestes...ze niby osob fizycznych nie moga kontrolowac???i nie kontroluja??? mam nadzieje ze tylko tu tak glupio wyszlo a nie jestes taka durna w rzeczywistosci...no ale potrafisz tylko paznokcie robic, to nie wiem... wystarczy ze ktos na ciebie doniesie, bo np. ubzdura sobie ze zrobilas jej beznadziejnie paznokcie, albo jak to dzisiaj czesto bywa wielkie przyjaciolki po miesiacu znajomosci, pokloca sie i jedna drugiej na zlosc zechce zrobic i juz masz posprzatane!

Gość maniaania
no ale klienta nie doniesie to ktoinny może?

Gość MissTuszy
100?? kosmetyczki biora 100 w salonach a nie w domu.... moja znajoma robi za 30 zł

Gość sadsafafa
ha! każdy może

Gość MissTuszy
nikt ci nie udowodni.... zrozum.. nikt nie udowodni ze bralas lub bierzesz za to kase... nawet jak cie zlapa na gracym uczynku..... nie martw sie o to.... chyba ze kupisz samohcod albo cos.. wtedy zaczna sie zastanawiac skad wzielas skoro nie masz dochodow....

Gość rób sobie po domach
co chcesz, ale żeby paznokcie - to jeszcze nie słyszałam .

Gość maniaania
nie no aż tyle nie zarabiam zeby nowe auto kupić:)

Gość sadsafafa
"nikt ci nie udowodni.... zrozum.. nikt nie udowodni ze bralas lub bierzesz za to kase..." zbyt trudne to nie jest... jednak ja bym się nie martwił zbytnio na twoim miejscu ;)

Gość chyba chora
misstuszy nie pierdol od rzeczy jak sie nie znasz, prosze cie, jak to nie udowodnia co ty chrzanisz kobieto?? ciekawe w takim razie jak udowadniaja innym, robiacym np. remonty czy ogolnie budowlanke...nie gadaj jak nie wiesz i nie wprowadzaj w blad autorki, ja pracowalam w skarbowym i wiem ze WSZYSTKO sie da udowodnic, czasem nawet to czego nie ma! ps. juz sobie wyobrazam te paznokcie za 3 dychy...wspolczuje gustu autorko jakto klientki nie doniosa?>?? nie znacz ludzi?? zawisc potrafi wiele. Polecam ci ostroznosc i nie rozpowszechnianie tych wiesci ze robisz w ten sposob paznokcie, np. tu na forum, rob w swoim gronie na tyle na ile mozesz, lepiej miec mniej ale nie wpasc a pamietaj ze wpada sie najczesciej calkowicie przypadkiem

Gość maniaania
za 30 ja robie dobrz i dobrze zarabiam, moje klientki mnie cenią

Gość chyba chora
pisalas ze 100...sama juz nie wiesz za ile?? w jakosc paznokci za 30 zl wybacz, ale watpie, cenia bo widac nikt im nigdy porzadnie nie zrobil pazurow, to ciesza sie z tego co maja

Gość maniaania
ja robie za 100, a tam ktos wyżej napisałł ze za 30

Gość maniaania
bo miała być za 30??? ja robie dobrze....

Gość Kleo775
Ja robię tipsy od 8 lat w domu biorę za nie 35 zł niezależnie od wzorku, mam mnustwo klientek, które odeszły z salonów bo kobiety robiły im popeline, to że ktoś ma salon nie świadczy o tym że ładnie estetycznie robi pazurki a To, że biorę tak mało nie świadczy o złym wykonaniu, moje pazurki nie odpadają po 2 tygodniach, trzymają sie do 2 miesiecy nawet. Nie robie brudnymi pilnikami jak też mogą sądzic inni zawsze mam osobny pilnik na każdą klientkę. dezynfekuje sprzęt itp. A cene mam taką bo nie musze płacic za lokal i inne rzeczy, na sprzęt mi starcza i inne moje wydatki. Nie mam firmy i nie porzebuje BÓG wie jak sie dorabiac na swoich klientkach. Zawsze są zadowolone, i zawsze wracają do mnie. Nie pracuje w salonie bo nie mam z kim zostawic dzieci. Jeśli ktoś na mnie doniesie to trudno same sobie zaszkodzą bo przestane robić. Chciala bym mieć salon ale sama na niego nie zarobie a podnosząc cene aby opłacić zusy podatki i tp. to strace klientki. Mam różnego statusu klientki nawet takie dla których te 35 zł to dużo ale potrzebują sobie zrobić pazurki raz na jakiś czas bo nie chcą wyglądać gorzej.

Gość gość
rbaty! tylko dzisiaj! www.otien.com - 50%%%% rabaty! promocje! w sklepie otien tylko dzisiaj - od 18:00 do 23:59 www.otien.com

Gość gość
Ty Kleo zamiast lampy czy żelu lepiej zainwestuj w słownik hahaha