Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pitta7

Jak mnie wkurzaja pewni ludzie na Nk!!!A was?

Polecane posty

Gość pitta7

Wiem, ze nie musze ogladac .Kazdy robi co chce ale jak widze jak jakas nawiedzona mamuska wkleja 30 zdjecie swego dziecka to mi sie niedobrze robi. A tu Piotrus obchodzi 1 urodzinki, 1 zabek, Piotrus w lozeczku, Piotrus na nocniczku, Piotrus z kolezanka Ania, Piotrus z moim przekochanym mezem, Piotrus i anginka...jeszcze brakuje Piotrus i jego pierwsza kupka,Piotrus i jego pupcia.. Albo laski wklejacce 50 zdjecie swojej geby...geba z przodu, geba z boku, geba ze skosu, z dolu, z gory, geba na tle szafy, na tle obrazu, odbicie geby w lustrze.. albo laski i ktores tam zdjecie ze swoim misiem..misio i ja na Kanarach,Misio i ja na plazy, Misio i ja na weselu u kolezanki, nasza 1 rocznica z Misiem..

Gość odetta24 puknij sie w glowe
to nie oglądaj i tyle

Gość yyyyyyyyyyuuuuuuuuuuu
jak cie wkurzają, to po co tam wsadzasz nosa??

Gość odetta24 puknij sie w glowe
30 zdjęć dziecka czy Misia (zwłaszcza dodawanych srednio co 3 dni ) to gruba przesada, ale pomyśl - im się po prostu nudzi... spojrz na to tak.

Gość co to bylo
jeszcze podniecacie sie nasza klasa?:O przeciez ona sie juz skonczyla, ludzie juz sie z niej wypisuja😴

Gość jajajajajajaj
Hehe mnie tez to wkurza strasznie :P Albo jak ktos dodaje sobie do znajomych kogos kogo w ogole nie zna i jara sie ze ma 500 czy 600 znajomych ;/ A potem patrze na jego znajomych i okazuje sie ze polowa z nich to: NJAPIEKNIEJSZE I NAJSEXOWNIEJSZE albo PIESKI xDD I jeszcze te komentarze na profilu, tez szpanuja ze maja 60 komentarzy na profilu albo 100... to takie szpanerskie... Ja tez kiedys bylam taka glupia i liczyam kazdego znajomego, patrzylam czy ktos komentuje moje zdjecia...obsesja jakas normalnie. Ale postanowilam ze nie bede taka pusta idiotka i zostawilam sobie 2 zdjecia, zablokowalam komentwanie, usunelam pseudo "znajomych" a jak chce z kims pogadac to nie na profilu tylko na prywatnych wiadomosciach ;)

Gość trzeba mieć naprawdę
silne kompleksy, żeby sie tak chwalic swoim szczęściem osobistym ... a może oni nie są szczęsliwi? gdyby człowiek naprawdę byłby szczęśliwy, zyczyłby takiego szczęścia każdemu innemu a nie chwaliłby się jak idiota na nk żeby się dowartościować kosztem innych:O

Gość to fakt__
niektorzy bardzo przesadzaja, hahaha na pewno chca sie pochwalic :)

Gość yyyyyyyyyyuuuuuuuuuuu
okropnie przeżywacie te nasza klasę

Gość agnieszka24......
zdjeciaz geba z 50 profili lub tym skurwionym dziubkiem tez mnie wkurzaja.a znam mamuski co i po 100 zdjec dzieci maja ja rozumiem dzieci skarby ale nikt nie ogladnie 1oozdjec

ja mam tylko 3 fotki, oczywiście "chwalę się" na nich swoim wyglądem, bo mam ciekawą twarz:P ale to nie jest nachalny lans, bo nie mam nawet makijazu na fotkach ani wystrzałowych ciuchów, nie robie wypozowanych min, głupich, sztucznych póz... moje zdjecia mają po prostu charakter i walory artystyczne... bo tak naprawdę nie trzeba wyglądać jak miss na okładce playboya żeby strzelić sobie interesujące zdjęcie

Gość hehe nasza klasa jest do duu
facebook to jest to!!!!!!!!!!!!!!!

w dodatku mam prawie 80 znajomoch ale nie ma tam w ogóle ani jednego konta fikcyjnego, mam tylko tam znajomych których widziałam w szkołach i miałam z nimi kontakt oraz mam krewnych i przyjaciół

Gość 30 zdjec to jeszcze nic
widzialam dziewczyne ktora ma ponad 200 zdjec na nk i wszystkie z dzieciakiem :( ale tacy ludzie po prostu chca pokazac jacy sa szczesliwi

Ja tam lubie zobaczyc co nowego u starych znajomych :) NK to jedyny sposob :) Chociaz niektorzy przesadzaja :) Smieszy mnie ten wyscig im wiecej znajomych tym lepiej... Lub zdjecia... niektorzy nk traktuja jak album rodzinny... kolezanka ma 332 fotki... wlasnego dziecka :) No, ale... niech kazdy robi co chce :)

Gość sara7322
ta cala Nk podobno ma byc w telewizji, jakis program ma byc.ale niewiemo co bedzie chodzilo

Gość 30 zdjec to jeszcze nic
wlasnie wyscig w ilosci znajomych :O zwątpiłam gdy dostałam zaproszenie od dziewczyny z ktora sie bardzo nie lubię :O teraz bardzo rzadko tam zagladam

Gość StudentkaUzupelniających
Mnie tez wkurzaja tacy ludzie. I nie wiem.. mowi sie ze oni chca sie pochwalic itd. Jestem pewna czy rzeczywiscie chca sie pochwalic czy moze tak daja te zdjecia po prostu.. bo tacy juz sa i nie jest to kwestia chwalipeitactwa. Wkurza mnie jeszcze jak w profilach daja komenatrze ludzie. Np dwie studentki wzajemnie robia dialog w swoich priofilach typu. Kiedy sie spotkamy, a druga odpowiuada w jej profilu: wpadaj do mnie ze swoim misiem w piatek. Bedzie imprezka. Itp.. Jakby nie mogly tego ustalic telefonicznie czy mailowo.. To tez chyba w jakims sensie chec pokazania ze sie gdzies idzie, albo gdzies sie bylo itp. Jak sadzicie?

Gość erwrewre
Mnie to nie wkurza, ale dziwi. Tez mam kolezanki z tych typów - jedna odkąd ma dziecko, to tylko - dziecko na prawym boku, na lewym, dziecko w dniu ukończenia 4 miesięcy zycia, dziecko w wózku, dziecko w łóżku. OK, jedno czy dwa zdjecia, zeby mozna było to dziecko zobaczyć, ale po co od razu 50? Kto to bedzie ogladał. A komentarze... Ja nie wiem.... Widziałam raz laskę w obrzydliwej, majtkowo różowej sukni ślubnej. Wygladała jak miss gumy balonowej. No i komentarze : "ślicznie wygladałaś", "piękna sukienka". Nie wierzę, zę te osoby naprawde tak myslały. Nie wiem, po co komus takie pierdoły pisac, a potem się wysmiewać za plecami. Albo inny przykład - dziewczyna taka sobie, niebrzydka, w czasie ciąży przytyła jak słonica, jeszcze jakieś pryszcze, wypadające łosu itp. , a komentarze - slicznie wygladasz. Nop przeciez ona wie, jak wygladała, a jak wyglada

Gość mnie tez rozpieprzają
komentarze typu "piękna narzeczona" "żona" podczas gdy na zdjęciu dziewczyna wyglada jakspalony po solarium pasztet i ma niemożliwie żółte zęby!!!

Gość nic nie boli takjak życie
ja kocham komentarze. Nawiedzona matka prezentuje swoje dziecko na 6 podstronach. Komentarze: widać jaka szczęśliwa (oj, tak widać. Jaka matka nawiedzona). Kiedyś rozbawił mnie komentarz pod uśmiechniętą do granic wytrzymałości napięcia ust matkę z biednym i przerażonym fleszami dzieckiem "masz czegoś chciała" - coś w tym stylu. Komentarze par: "widać, że pasujecie do siebie", a się pytam, jak to kurwa widać? Co to puzzle, które pasują po wzrokowej ocenie, lub nie? Bo niby brunet pasuje do brunetki, a blondyn już niby nie? Za głupia jestem. Dlatego marnuję swój czas na kafe, zamiast dodawać fotki do profilu.

Gość nic nie boli tak jak życie
;)

Gość kjhlhoi
up

Gość nie ma to jak
panny zamieszczają zdjęcia z cyckami i doopami na wierzchu, a faceci ślinią monitory i piszą komentarze typu ,,wow sam seks" , ,,ale masz warunki" , obrzydlistwo

Gość Esetrka
Tak własnie jest. Jedna osoba ktora znam, ma zdjecie jak jest goła i zdjecie obronione w photoshipie ze jest lekkoi zamazane, jakkolwiek kontyury tego i tamtego widac.