Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapraszam_

Mój nowy blog - komentujcie!

Polecane posty

Gość była żona.....
wiesz ja jestem byłą żoną...;) nie narobiłam długów mężowi, nie mam z nim dzieci..... ale wiem że jego obecna partnerka nienawidzi mnie za sam fakt tego że kiedyś byłam jego żoną.... no cóż.. widziały gały co brały, trzeba było może sobie brać takiego bez zobowiązań, zamiast teraz psioczyć na kobiete, wyzywać od gnid i życzyć jej śmierci...... napewno dorosłaś do roli mamy?

Gość była żona.....
i jeszcze jedno, w pierwszym zdaniu piszesz ze chcesz być anonimowa, piszesz dla siebie i nie zależy Ci na czytalenikach:) to po cholere reklamujesz swój blog na forum?)

Gość zapraszam_
dorosłam. mam 22 lata. nie muszę się o nic martwić. tylko ona zatruwa życie.

Gość pearlineee
"płaci jej AŻ 500 zł na dziecko" jak urodzisz, weź sobie 500 zł, i spróbuj utrzymać za to dzieciaka. Gratuluje. Oby Ciebie nie spotkało to co tą kobiete na której tak psy wieszasz.

Gość zapraszam_
ej bez chamstwa. czemu nie komentujecie mojego bloga?! :O

Gość kaśka i już.
chamska to Ty jesteś, bardzo.

Gość Zupkowa mam małej Zosi
Nie rozumiem tu czegoś,13 lutego piszesz,że jesteś w 7 miesiącu ciąży a juz 17 lutego że w 2 miesiącu.Żle doczytałam.....no i to Twoje słownictwo

Gość zapraszam_
a to spadajcie 😠

Gość kaśka i już.
a ja nie doczytałam o tym 7 miesiącu, gdzie to jest?

Gość kaśka i już.
a już doczytałam:) no jakieś niejasności :) może ona sama nie wie w którym jest miesiącu;)

Gość ojjej
no wielkie halo....miało być na pewno 7 tydzień a nie miesiąć.Tak trudno sie domyślić skoro cały czas pisze o początku ciaży??

Gość julianka.
o autorka się broni;) a ukochanego gdzie poznałaś? pewnie w pracy;) zostawił biedną żone z małym dzieckiem, bo się młódka trafiła:) a tu proszę, młódka też zaciążyła:) też będzie miała rozstępy, brzuch, po porodzie też mało czasu dla swojego misia.... i wtedy znajdzie się nowa królewna do misia:)

Gość zapraszam_
napewno nie. on mnie kocha. po prostu mi zazdroscicie.

Gość julianka.
hahaha tak, zazdroszcze Ci dzieciatego faceta, który już do końca życia będzie obarczony rodziną:) zazdroszczę ci bo mój facet ma tylko mnie i moją córke:) nie mam problemu byłej żony:) i tego Ci zazdroszcze;)

Gość mamaminuska
tamtą też kochał........ i przestał.....

Gość ja tez tak mialam
oj przestancie dziewczyne denerwowac. Jest w ciazy to nie wolno jej sie martwic. Nie sluchaj tych dziewczyn. Wiadomo, ze roznie to w zyciu bywa ale musisz byc najlepszej mysli - znam wiele par w ktorych jedno bylo po rozwodzie i wcale nie oznaczalo ze ta nowa zone czy meza tez zostawia tak jak poprzedniego. powodzenia

Gość zapraszam_
dodałam nowego posta, wytłumaczyłam w nim wszystko !!!!!!!!!!!!!

\"płaci jej AŻ 500 zł na dziecko\" jak urodzisz, weź sobie 500 zł, i spróbuj utrzymać za to dzieciaka. o ile wiem utrzymanie dziecka spoczywa na obojgu rodziców więc dokładając od SIEBIE następne 500 zł wychodzi 1000 ,- i spokojnie dziecko mozna za tą kasę utrzymać!

Gość zapraszam_
500 zł to bardzo dużo. uważam że należy jej się najwyżej 200. niedługo będę miała swoje dziecko i nie życzę sobie, by przepuszczał taka kwote na dziecko swojej byłej. w dodatku nie widomo czy jest jego.

Gość joozio
900zl na dziecko w alimentach to norma a skoro nie wie czy jego niech zrobi badania

Gość zapraszam_
co za Gnida z tej jego eks :O

Gość kujrfdvc
Co do byłej nie wiem ale moim zdaniem jesteś młodą siksą na utrzymaniu. Firma ma kryzys to weź się do roboty a nie allegro przeglądasz. Złapałaś szefa na dziecko a byłej jego 500 stów na dziecko żałujesz ???? Wiesz ile kosztuje utrzymanie dziecka - jeszcze nie - dużo !!! Nie wie czy jego no kochana o to powinien martwić się wcześniej - są badania. A co do bloga - nie ma tam co komentować.

Gość hhhhmmmmmmmm
a skąd on ma mieć pewność że ty urodzisz jego dziecko??? :o

Gość alabara
do autorki....hmm..zaczelam czytac i nie moglam skonczyc tych wypocin.Dziewczyno-piszesz jak nie 22 latka na studiach, ale jak 15 latka albo pusta "blondynka" ..i rzeczywiscie 13 lutego w siodmym a 17 lutego w 2gim..a w siodmym miesiacu zna sie plec dziecka, chyba,ze sie nie chce wiedziec...zalosny blog...i ten MIS!!!!jak ja tego nie znosze

Gość alabara
jeszcze idiotka -sama pyta o komentarze, a potem sie burzy,ze ktos moze krytykowac jej pieeeeeeekny blog. A co ma piernik do wiatraka z tym cytatem z Biblii??? pewnie to jedyny cytat jaki znasz.. tylko sie nie denerwuj, bo dziecku zaszkodzi..szkoda mi tylko tego dziecka

Gość nastka01
przeraza mnie autorki glupota..dala dupy szefowi-Misiowi i wydaje sie jej,ze wszystkie rozumy pozjadala...

Gość nosz kuźwa...
ale jesteś głupia

Piszesz że nie zależy Tobie na rozgłosie :P To kurwa na czym??? Bo gdyby było inaczej to byś na publicznym forum nie zachęcała do czytania jakiś bloga. A ja Ciebie Twój ,,misiu\" zostawi to zobaczymy jak byś za 200 zł dziecko utrzymała.