Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona i mama

mąż jest zalogowany na sympatii jako bezdzietny kawaler szukający sexu i przygód

Polecane posty

nie zamknął rano konta, nawet nie myslałam ze doznam takiego szoku! wstawil zdjecie i prezentuje sie jako kawaler, bez dzieci-a mamy córke, drugie w drodze-szukający kobiet przygód i sexu! taki ciul! nie dosc że pisze z jakimis dziewczynami , pewnie sie tym jara - a to tez zdrada - to jeszcze wstawil zdjecie, a mieszkamy w malym miescie waląc lipe. tragedia, ja sie czesto słabo czuje, pilnuje dziecka, a on mi taką swinie podłożył, opieprzyłam go, skasowasł konto. i co ja mam dalej robic? jakie konsekwencje wyciągnąc? doradzcie cos, bo ja juz nie wiem co robic, az zle sie czuje fizycznie z tego wszystkiego :-(

to do was mamy, bo ja jestem w 4 miesiącu ciązy :-(

Gość papryczka12
nie przejmuj sie oni juz tacy sa, chcial poflirtowac i ttyle ale napewno by cie nie zdradzil

Gość mamamisia
Głowa do góry;)Faceci tak mają.

Gość Ups...........................
Niestety mężczyźni później dojrzewają, a w przypadku twojego męża to widać że chłopczyk jeszcze nie wydoroślał i nie wie co to żona i rodzina, współczuję. Zabierz mu zabawki.

straszne! Ciekawe jak on czułby się gdybyś Ty założyła takie konto - ciekawe co on powiedziałby na to?! Ale to taki cap że pewnie miałby to gdzieś.

Okropność! Nie wiem czy takiemu partnerowi bym już zaufała :( A jaką mam pewność że mnie nie zdradził? A jak nie sympatia to będzie inny portal...

Gość ja bym mu sexu nie dawała
do odwołania, a najchętniej wywaliła przez okno.

ja bym mu sexu nie dawała ----Zero seksu to nie kara :) Będzie robił sobie ręcznie lub poszuka innej baby.

nawet nie dał mi załozyc konta na naszej klasie ze pewnie bede niewiadomo z kim pisała-juz wiem dlaczego - patrzył na swoim przykładzie :-( od dzis spi na tapczanie, jeszcze jakiegos syfa mi zniesie i dziecko zarazi

Gość Nieodpowiedzialny palant
To jest nieodpowiedzialny palant i kawal drania !!!!!Mozecie pisac co chcecie,ale to jest niewybaczalne.To jest zdrada emocjonalna,a ona jest nawet gorsza niz fizyczna.Zakiełkowalo mu juz w tym jego głupim łbie i teraz bedzie brnal dalej.Takiemu to sie powinno napluć w gebę !!!!!Szkoda Cię dziewczyno i szkoda Twoich dzieci.Taki fiut nigdy nie powinien sie żenić.Nie wiem nawet co Ci poradzic--bo każda kara dla niego bedzie za mala.Szkoda ,że tacy ludzie chodza po swiecie....bo chyba urodzili sietylko po to oby krzywdzic innych.

Gość tak sie zastanawiam jak to jes
w taki przypadku- zdrda emocjonalna. Coś tam pisał z babkami ale nie zdradził fizycznie i nie wiesz czy by to zrobił. Nawet nie wiesz czy to co z nimi pisal było prawdą czy po prostu tak świrował. Jestem w podobnej sytuacji i nie wiem co zrobić. Co to da że bedzie afera w domua z drugiej strony nie wiem czy rozwód to dobre wyjście w rozumieniu że za takie coś.

Gość a ja bym do niego napisała
jako nieznajoma i umówiła na spotkanie. Oczywiście wchodzisz po czasie ;) Już widzę jego minę zbitego psa i te głupie tłumaczenia!!!!!

"bezdzietny kawaler szukajacy sexu..." Sorry, ale ja bym wywaliła z domu!!