Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingusia18

Co zrobić z tym związkiem?

Polecane posty

Gość Kingusia18

Gość edek111
Za dużo czytania. Możesz to streścić ? :)

Gość Kingusia18
Sorrka, ale za szybko mi enter się wcisnął a nie zdążyłam napisać. Więc mam prawie 18 lat jestem z chłopakiem(19 lat) już 2 lata i z 5 miesięcy z przerwami... bo zrywamy ze sobą i wracamy do siebie , jest "jakieś tam uczucie" kochamy się , ale nie wiem czy to jest sens.. ponieważ nigdzie nie wychodzimy ja siedzę przed TV , on przed komputerem np. albo jak nie przyjadę to pisze mi sms'y z tekstem " jak nie przyjedziesz to z Nami koniec" itp.. wszyscy mi go odradzają i w ogóle, a ja nie wiem co robić.. jestem w kropce. :( Pomóżcie mi.. trudno mi

Gość mmmmmhhhhmmmmmmmmmmm
rób jak chcesz twoje zycie twoja sprawa

Gość Kingusia18
byście mi coś doradzili ... bo ja zupełnie nie wiem co robić.. i do tego pewien chłopak mnie pociąga i jest inny od mojego dotychczasowego, on ma jakąś fantazję, bym inaczej z nim spędzała czas i w ogóle... ale kocham swojego ;/

Gość Kingusia18
Ehh że tak długo jestem ze swoim i w ogóle go kocham, ale nie pasuje mi to,że nie ma szacunku do mnie i rozkazuje mi o której mam się zjawić u niego i że nigdzie nie wychodzimy ... :(

Gość kopikopikp
kopnij go w doope

Gość Kingusia18
Ale tak na poważnie...

Gość Ciebie mi brak...
po takim czasie to pewnie już tylko między wami jest przywiązanie :o i jezeli jednak czujesz się źle wtym związku to powinnaś jednak zerwać i wybrać tego do którego Cię ciągnie...

Gość Kingusia18
Trudno mi tak, bo wczoraj akurat wróciłam do swojego, bo zerwał ze mną w walentynki, ponieważ do niego nie mogłam przyjechać ... i teraz zupełnie nie wiem co robić.

Gość Kingusia18
Ehhh ...

Gość Ciebie mi brak...
no przestań! słuchaj, ile chcesz tkwić w takim związku? manipuluje Tobą na każdym kroku, co to za zrywanie bo nie mogłaś przyjechać? Dosłownie jak dziecko! Takie rzeczy to dzieją się u dzieci w podstawówce czy gimnazjum, a nie u prawie dorosłych ludzi... Musisz podjąć tą decyzję, albo może powiedz mu to prosto z mostu, że czujesz się z tym źle i chcesz by się zmienił, zobaczysz co on na to? na spokojnie mu wytłumacz, a jak się nie da po ludzku to definitywnie zerwij i próbuj z tamtym :)

Gość wiesz co ..
ja bym nie zrywała. Po prostu przy najbliższej okazji jeżeli usłyszałabym jeszcze raz ten oto tekst: " jak nie przyjedziesz to z Nami koniec" to po prostu nie przyjechałabym do niego już nigdy.

Gość Kingusia18
Dzięki Wam za rady... macie racje, ale jak już zerwę to znowóż moje serce się odezwie,że go kocham i bardzo tęsknie, ale muszę to jakoś przeboleć...

Gość walnięta dziewka
ja mam podobnie nigdzie nie wychodzimy, siedzimy jak stare małżeństwo tylko u mnie w domu :( on nie ma pomysłów, jest takim typem nudanwego, zatwardziałego konserwatysty, nie dostrzega ze ja sie dusze, chce gdzies do ludzi.. ale boje sie odejsc, tez chodzi o przywiazanie

Gość Kingusia18
Nawet mam fotkę.pl i się przyczepia do mnie,że faceci do mnie piszą itp. i karze mi ją skasować ehh masakra;// ...