Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila____

dlaczego mezczyzni sie tak zachowuja?!

Polecane posty

Gość kamila____

dlaczego mezczyzni tak dziwnie sie zachowuja? potrafia spedzic z kobieta przemily weekend, przepraszac.....a potem mowic ze nastepny weekend chca spedzic sami bo ....nie maja humoru ani ocohty na jakiekolwiek towarzystwo i jeszcze zadaja by kobieta sie nie czula tym faktem urazona? Kazdy sie tak zachowuje cxy tylko ja na takich trafilam?

Gość trtr
podobno facet przestraszony szybkim angażowaniem się, musi się trochę wycofać, to uwarunkowane chemią mózgu (taki artykuł kiedyś czytałam, że to właśnie u mężczyzn normalne (chociaż u mnie też ;P)) nie przejmuj się, daj jemu więcej swobody, i sama zajmij się czymś innym, żeby poczuł się niepewny i zatęsknił :D

Gość kamila____
najgorsze jest to , ze tego faceta znam juz dosc dlugo, jestesmy ze soba pare miechow....poklocilismysie, prawie 2 miesiace bez odzewu az tu nagle przeprosiny, kwiatki i te sprawy...myslalam ze wszystko wroci do normy a on mi oswiadcza ze nie ma humoru i ze mam sie nie obrazac bo jest po prostu szczery i chce pobyc sam.....no szlag mnie trafia...... coraz bardziej mnie to irytuje i coraz mniej mi zalezy-nie wiem, moze taki wlasnie efekt chcial uzyskac? niestety na mnie to dziala jak płachta na byka.....

Gość niewiem-chyba-nic
moj facet kiedy ma zly humor to moja wina i ciagle tylko zostaw mnie nie denerwuj a za chwilke co ci jest... nie wiem sama... czasem mnie to wkur....