Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogórrrrrrrrr

kilka słów o ogórkach

Polecane posty

Gość ogórrrrrrrrr

Ogórki kiszone jedzą tylko wieśniacy bez wykaształcenia, kulturalni, wykształceni, inteligentni ludzie mieszkający w miastach jedzą tylko korniszony.

Gość ogórrrrrrrrr
A jedzenie ogórków kiszonych to wogóle obciach jak chuj jest...

czasem jem ogórki kiszone mam maturę i tytuł technika.... i już obaliłem twoją tezę :P

Gość ogórrrrrrrrr
magdaaaaa32 kiszony i korniszon to dwa różne górki ale żeś kurwa odkryła. Jesteś miłośniczką kiszonych.

Gość ogórrrrrrrrr
Levviatan (levviatan@gmail.com) levviatan@tlen.pl czasem jem ogórki kiszone mam maturę i tytuł technika.... i już obaliłem twoją tezę Co to jest matura czy technik???? Jakbys miał tytuł profesora to byśmy mogli porozmawiać o obaleniu tezy.

Gość ogórrrrrrrrr
magdaaaaa32 zaj**iście lubię kiszone Ja pierdole, ale wstyd. Przecież jeść kiszone to obciach jak jeść kaszenke czy salseson. To są pokarmy dla niewykształconych mieszkańców wsi.

Gość ogórrrrrrrrr
jesteście wieśniaki wszyscy

ogórrrrrrrrr to prowadź nas jaśnie wykształcony (prawdopodobnie) gimnazjalisto !

Gość ja to myślę
jestem wykształconym specjalistą w dziedzinie zaawansowanych technologii, człowiekiem z wielkomiejskiej puszczy, wyposażonym we wszystkie zdobycze współczesnej techniki, a jednak: a) jem ogorki kiszone z wielką pasją; b) korniszonów nie jadam aż tyle ale zdarza mi się czasem kupić słoiczek; c) lubię bardzo grubą kaszankę smażoną z cebulą; d) jadam bardzo chętnie i ze smakiem salceson biały 'w maćku' o ile jest dobrej jakości - to znaczy dobrze przyprawiony czosnkiem i majerankiem, zazwyczaj wyrób 'prywatny'.