Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonamyszka22

on nie moze zyc bez bajerowania

Polecane posty

Gość zrozpaczonamyszka22

moj facet nie potrafi zyc bez zaczepiania innych kobiet, jestesmy razem dwa lata( w miedzy czasie mielismy dwa msc przerwy, bo on nie byl pewny czy chce byc ze mna..) a teraz to ja nie wiem czy chce byc z nim...kiedys widzialam na jego skype rozmowe z jakas laska...hmm..poprostu zabawial sie z nia na kam....potem jakies glupie smsy...ostatnio to samo..a on mowi , ze pomylka...co ja mam robic? boje sie, ze mnie kiedys zdradzi....wie o tym, ze mu sie ufam i nie wiem czy bede potrafila mu zaufac...ale ja jego kocham...mimo, ze czesto przez niego placze...

Mój ex jest z tego właśnie powodu moim ex. Nie lubię się dzielić, a jego "żarty" dotyczyły już dzieci i wspólnego mieszkania proponowanego 3 "koleżankom" jednocześnie - dodam, że mieszkał wtedy ze mną ;) Odpuść sobie faceta. Pomyłką jest on sam!

Gość znam to z doświadczenia
jak teraz już płaczesz prez niego to wierz mi będziesz płakać całe życie !!! odpuść go sobie , szkoda życia

Gość zrozpaczonamyszka22
kiedys juz slyszalam , ze jestem od niego uzalezniona... bo co by nie mowic,,,to ja zostawilam wszystko i do niego przyjechalam...i tak jest od 1,5 roku...

Gość zrozpaczonamyszka22
znam to z doświadczenia kurde, ale ja jego kocham...

Gość znam to z doświadczenia
tez kochałam , ale dałam rade , a teraz jestem szczęśliwa , nigdy więcej uzależnienia !!!

Gość zrozpaczonamyszka22
znam to z doświadczenia ja juz kiedys chcialam sie spakowac i wrocic do domu rodzicow, ale jakos nie potrafilam...obiecam sobie to poraz kolejny, ale teraz to naprwade daje mu ostatnia szanse...

Gość efffd
Ale jak ciebie bajerował, to bylo fajnie, co? :D Przeciez skads musi to znac, bajer nie bierze sie z powietrza. A jak sie juz umie bajerowac, to ciagle sie to robi, zeby z prawy nie wyjsc, no i sprawia to przyjemnosc :P

Gość zrozpaczonamyszka22
efffd dokladnie jakbym slyszala mojego faceta...ale kurde chyba moglby sie troche opanowac, a nie ze rozdaje wszystkim nowo poznanym dziewczyna nr.tel..albo gg.. mnie to poprostu denerwuje i on doskonale o tym wie...co by nie mowic chyba przez 1,5 msc bylo spokojnie zero dziwnych telefonow i smsow, ale osatnio znowu zaczal...