Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkusowobordowa

Czy zostawic takiego faceta w cholere????

Polecane posty

Jejku, juz jesteś dużą dziewczynką. Podciagłabym to pod toksyczne zachowanie. Jeśli zachowanie mężczyzny powoduje, że czujesz się brzydka, zakompleksiona i głupia to chyba nie tak coś jest. Powinno byc wręcz odwrotnie. Snobistyczna restauracja? Czemu nie. Ładnie wygladająca dziewczyna? Czemu nie. Ale są pewne granice. Zdrowe granice. ps Właśnie siedzę w dresie, bez makijażu, mam dwa warkoczyki i pije herbatę. A co najśmieszniejsze czuję się jak księżniczka ;p

Gość Turkusowobordowa
Gem-ma- nie pojde, powiem mu to w ostanim momencie. Juz widze jego mine(:

Gość gem_ma
kurcze...też bym chciała zobaczyc minę zadufanego w siebie bubka, kiedy nagle coś dzieie się nie po jego myśli. Opiszesz w sobotę, jak zareagował? nawiasem mówiąc - ja też siedzę w dresie i bez makijażu..:-) i strasznie mi z tym dobrze.

Gość dwadziescia szesc
koniecznie napisz jak zareagowal :) p.s a ja leze z mokrymi wlosami , malo tego!!!:) nie rozczesanymi a feee :P i tez pije herbatke:)

Gość pokaż mu...
...DRZWI. natychmiast!!!! nie zasługuje na ciebie. ani ani.

Gość pokaż mu...
heh :) mi brakuje jedynie wałków na głowie :P i może wałka w ręku... :D

ja, nie dość, że w dresie, bez makijażu, w rozczochranej kicie, to jeszcze w wełnianych, robionych na drutach skarpetach :) obok mnie siedzi mój TŻ, też w dresiku i popijamy sobie wódkę z colą z biedrony :D ale ja nie jestem kurą domową, a mój TŻ zarabia powyżej średniej krajowej ;-) pozdrawiam wszystkie wyluzowane laski:)

Gość dwadziescia szesc
a co mozna robic po calym dniu w pracy, leb pod kran zawinac w recznik, dupsko podmyc i lezec do gory dupka w czyms rozciagnietym bo tak wygodnie, dla mnie to takie normalne.

Gość tomaszowaty
Jak dla mnie to nie ma co się angażować w związek z kimś z kim nie czujesz się swobodnie. Drogie restauracje itd. wcale nie są fajne. Fajnie jest jak człowiek czuje się wyjątkowo po prostu spędzając czas razem

Jestem jak najbardziej za! byciem 'kurą domową' po godzinach ;p Od luzu do niechlujstwa jest dłuuuuuga droga. Mam nadzięję, że Autorka za niedługo bedzie mogła się wyluzować... z nim, czy bez niego.