Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria123456

Co śmiesznego/zaskakującego powiedziały ostatnio wasze dzieci?

Polecane posty

Gość Daria123456

Mój 4 letni synek ostatnio usiadl kolo mnie z zawstydzona miana i powiedzial: R:Mamooo... ja się zakochałem w Wiktorii... Ja: jak to, a ty wiesz co to znaczy zakochać się? R:taak... ona jest taka słodka.. Jest moją księżniczką:) hehehe to mnie rozwaliło:) Kiedyś to jeszcze w wieku 12 lat nie myślałam o chłopakach a ten już przeżywa swoje pierwsze miłości:)

Gość Daria123456

Gość koza bez pączków
cytuję: Mamo! Jesteś genialna!!!

Gość Daria123456
Mój synek to jest babiarz.. hehe on już miał(z tego co wiem) 5 dziewczyn... Ale zawsze mi mówił tak: R: Mamo, Ania(lub inne imię) to moja kobieta:) Ostatnio pierwszy raz mi dopiero powiedział, że się zakochał:)

Gość lalalila
ja dzieci nie mam ale chrześniak powalił mnie tekstem: ja powiedziałam coś co według mnie było zabawne a on tylko dziwnie na mnie patrzy więc ja mówię " to taki żarcik Stasiu" a on na to......" haha ale beka" :))))

koza bez pączków cytuję: Mamo! Jesteś genialna!!! To się faktycznie mały z Ciebie nabijał :P ps. Ten temat chyba powinien być na "Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci"

synek koleżanki własnie ćwiczy język...ma jakies 2 lata, ostatnio dowiedziałam się, że cięzarówka to jes DUDUNA Z PITITĄ