Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxccsc

jak to jest z tanimi liniami ? możliwy jest lot za 19 zł ?

Polecane posty

Gość cxccsc

czy później na lotnisku się okazuje że jeszcze za odprawę muszę zapłacić, opłatę "benzynową" czy jakoś tak itp ?

Gość cxccsc

trzeba oplacic odprawe, za bagaz chyba tez, no chyba ze wezmiesz tylko podreczny... ale dokladnie wszystkiego nie pamietam

Gość cxccsc
wiem ze za bagaż oddzielnie. a cos wiecej ?

nie pamietam dokladnie, moj znajomy tak kiedys lecial, najlepiej zadzwon i sie dowiedz. :)

Gość nie sądzę
nie ma takiej opcji, kupowalam teraz komuś 2 bilety powrote za 39 zł w opcji "NO TAXES" czyli teoretyczie powinno wyjsc 156 zł , a w sumie bilety ksztowały 476 zł............mała różnica........

Gość meeenrrri
to znaczy u nas w POlsce tak własnie sie reklamują, ale potem dochodzą różne inne opłaty, natomiast kiedys leciałam do pragi z anglii i jasno i precyzyjnie podali cene od razu i tylko tyle zapłaciłam, a tez było tanio bo ok 20 funtów, więc radzę zadzwonić i sie dowiedziec

Gość tanie linie linie linie
Ja latam yani liniami . ,moj ostatni bilet to 8 funtow .a odprawa online jest darmowa

Ja też latam tanimi liniami, i mój ostatni bilet w 2 strony z bagażem wyniósł 110 zł :D

no co ty. cena jaka jets podana za bilet to tylko goła cena. ostatnio np sa promocje ze bilet za 0zł co oczywiscie nie znaczym, ze poelcisz za darmo. zawsze trzeba liczyc oplaty lotniskowe iinne bzdety to wyniesie ok 100/150 zl pewnie jesli chodzi o tanie linie

za te pieniądze można leciec wyłacznie na miotle:)

odwoluje co napisalam. wlasnie sprawdzlam, ze rynairem w jedna strone do londynu w okrelsony dzien leci sie za 29zł bez doplat