Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Innowacja89

Studentka architektury wnętrz poszukuje laptopa!

Polecane posty

Jak wiadomo architektem wnętrz jeszcze nie jestem, lecz już teraz potrzebuję do szkoły laptopa na którym będę mogła w miarę dobrze obsługiwać takie programy jak Corel Draw, Adobe Photoshop, 3ds max, AutoCAD czy ArchiCAD. Na jego zakup chciałabym przeznaczyć najwyżej 4 000zł. Ważny jest również dla mnie rozmiar ekranu ponieważ poniżej 17 cali mnie nie interesuje. Zdaję sobie sprawę że jak na takie wymagania jakie stawiają wyżej wymienione programy suma jaką na chwilę obecną operuję nie jest powalająca ale jak już wspomniałam na razie tylko studiuję i potrzebuję komputera żeby się na nim tylko i wyłącznie uczyć. P.S: Przeglądając strony internetowe spotkałam się już z podobnymi postami niektórzy mówią że lepsze są laptopy przeznaczone do gier ponieważ mają dobrą grafikę a inni znów mówią że to tylko i wyłącznie chodzi o dobór procesora. Teraz sama nie wiem która myśl jest prawidłowa, więc z tego względu proszę o pomoc! I z góry dziękuję za porady :)

Gość Borys Władimirowicz
skoro muissz meić duzy ekran to po co ci laptop??

Gość Bez zaufania
To raczej nie na tym forum...Jeśli oczekujesz poważnych odpowiedzi to wejdź na jakies forum komputerowe.

Gość hipciooooooo
po to zeby mogal go wszedzie ze soba zarbrac tumanie;)