Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

listef

jak rozwiazac sytuacje?

Polecane posty

W ostatnia srode bylam na imprezie w klubie, tam poznalam fajnego chlopaka, ktory pozniej odwiozl mnie i moje kolezanki do mieszkania. Na koniec odprowadzajac mnie do furtki pocalowal mnie (po dlugich probach wczesniejszych w klubie udalo mu sie:P ) i zaproponowal kolejne spotkanie w nastepna srode w tym samym miejscu. Odmowilam mu jako,ze nie bede mogla. Wzial ode mnie nr tel. Na podstawie danych ktore mi zdradzil o sobie tzn imie, rocznik. uczelnia i dzielnica znalazlam go na gronie i co najgorsze jak zajrzalam w jego profil znalazlam zdjecia na ktorych okazalo sie ze to chlopak mojej kolezanki ze studiow, z ktora jest juz 6 lat!!! Co za debil! Bo dobrze zdawal sobie sprawe z tego ze znam ja, wymienial mi ludzi ode mnie ze studiow a nie chcial powiedziec skad zna... Co za tupet. Nie wiem czy powinnam poprostu przemilczec sprawe czy pogadac z kolezanka o tym... Prosze doradzcie

Gość rokioto
Wiemy, ze Cie korci zeby zrobic małą aferkę. Dla dobra wszystkich odpusc temat. Chyba ze chcesz wyjsc na te "najgorsza"...

Gość Madre ciepłe słowa...
odpuśc sobie jego i koleżankę

Gość ejbisi
Jak ona go kocha to i tak ci nie uwierzy, tylko cie znienawidzi i bedziesz miec nieprzyjemna sytuacje zawsze jak ja spotkasz. Ich sprawa.

Gość lepiej nic nie mow
takie cos zawsze niszczy zwiazek,a moze im dobrze tak jak jest