Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiezdecydowanaWiecznie

Jak nauczyć się być bardziej zdecydowanym?

Polecane posty

Gość NiezdecydowanaWiecznie

Mam problem z podejmowaniem decyzji. Jak musze dokonac wyboru zawsze musze sie zastanowic po pare godzin zanim cos wybiore, czasem w sklepie moje zakupy koncza sie zakupem dwoch ciuchow w roznych kolorach bo nie wiem na jaki sie zdecydowac. Ale nie tylko w takich blachych s[rawach nie potrafie podjac decyzji. Nie umiem tez podjac decyzji co chce w zyciu robic, gdzie chce mieszkac, itd. Jak walczyc z takim nizdecydowaniem?

Gość na moje oko
to powinnaś dostać z liścia, żebyś się ogarnęła.

Gość Cristof
Brak zdecydowania to duży problem powiem Ci że jest wiecej takich ludzi na zakręconych

Gość manger
Nie da sie. Ja potrafie krazyc 10 minut przy polce ze slodyczami, bo nie wiem jakiego wafelka wybrac:O

hehe mam podobny problem, zawsze mowie mojemu chlopakowi, ze ma cos wybrac, a on mowi, ze nie, ze ja mam :P i takie zycie niezdecydowanych osob :P czasami podczas przygotowywania sniadania zastanawiam sie, czy lepiej zjesc owsiake czy moze bulke z serem i tak mysle i mysle i jem oby dwa produkty :D a o ciuchach to juz sie nawet nie wypowiem, mam szafy dwie pelne ciuchow i jeszcze cos tam w piwnicy, a chodze tylko w kilkunastu z tych rzeczy tak szczerze :D

Gość gość
ciekawy temat :)

Gość gość
:) czy ktoś inny ma też taki problem?