Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynA17

moje zycie nie ma sensu

Polecane posty

Gość KatarzynA17

Gość idź do klasztoru

Gość sddsd
MOJE RÓWNIEŻ

Gość KatarzynA17
już dawno mam tylko 1 przyjaciółkę z która się pokłóciłam nie akceptują mnie w klasie ważę 75 kg przy 160 mam wielkiego dola

Gość ciocia dobrrrra rada
przeczytaj "Maksimum osiagniec" Bryana Tracy-warto ta ksiazka odmieni Twoje zycie tak jak zmienila moje :)

Gość KatarzynA17
książka chyba nic mi tu nie pomorze

Gość KatarzynA17
ale jak zmienić w klasie już mnie nie zaakceptują na pewno musiałabym chyba zmienić szkole

Nie martw się. Ja miałam kiedyś też bardzo wielkiego doła, który na szczęście trwał tylko parę dni. Powiedziałam sobie, że wrócę tam do nich, pomimo tego co się stało. I co? Wszystko wróciło do normy.:) A ty się nie przejmuj.:) Jeśli ktoś dokucza Ci z powodu Twojej wagi, to musiałaś trafić na megadebilną klasę. Zobaczysz, skończysz szkołę średnią i skończą się Twoje problemy.:) Przetrzymaj to. A jak Ci źle, to wbijaj na kafeterię.:) Postaramy się pomóc. :)

Gość KatarzynA17
ale ja nie wytrzymam tak 3,5 roku jestem w technikum;/ myslalam zeby pd 2 klasy sie przeniesc do innej szkoły ale znowu tam nikogo nie będe znala

Gość KatarzynA17
nie

Hmm... Trudna sprawa. Ale możesz przecież spróbować do kogoś zagadać. Do kogoś kto wydaje Ci się najbardziej ok. A jeśli nie... no to cóż.. może rzeczywiście najlepszym sposobem byłoby przeniesienie się do innej szkoły... Ja bym się jednak nie pozwalała tak traktować. Dlaczego masz być izolowana? Zrób coś z tym, spróbuj ich jakoś poznać. Pokaż im że nie jesteś tylko grubą dziewczyną, z którą nikt nie chce się kumplować... No debilna klasa.. bez wątpienia...