Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nmjd

PROBLEM Z MOIM PSIACZKIEM I RODZICAMI - wyrzucili go

Polecane posty

Go艣膰 nmjd

馃槶 moja sunia ma cieczke i dzisiaj mi uciek艂a i po 5 godz. wr贸ci艂a.. chcia艂am j膮 wpu艣cic, juz otwieralam drzwi, ale moj ojciec powiedzia艂, 偶e teraz nie wejdzie do domu.. tyle razy ja wo艂ali艣my i nie przysz艂a to teraz tez nie wejdzie馃槶 co mam zrobi膰;( ju偶 pomy艣la艂am, 偶e wyjd臋 na dw贸r i dop贸ki jej nie wpuszcz膮 ja nie wejde do domu.. mam angine wi臋c wyl膮dowa艂abym w szpitalu.. ale on j膮 wygoni艂 z podw贸rka;( i nie wiem gdzie posz艂a;( co mam robic;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nmjd
no powie mi kto艣 co mam zrobi膰?馃槶 ju偶 od p贸艂 godziny g艂贸wkuje i co minute wychylam g艂ow臋 za okno licz膮c zee przyjdzie..;( ale co dalej;(

Udost臋pnij ten post

Ja bym sie tam angin膮 nie przejmowa艂a tylko psem. A co stanie sie jesli potr膮ci j膮 na przyk艂ad samoch贸d? Wyrzuty sumienia do konca zycia..Rodzice tez by dziecka nie wpu艣cili do domu jakby nie ragowa艂o na \"wo艂anie\"? W g艂owie sie nie mie艣ci! Bierz psa pod pache i do domu w koncu to cz艂onek rodziny!!!

Udost臋pnij ten post

Nie doczyta艂am ze nie wiesz gdzie jest. Przejdz sie po okolicy pewnie nie jest daleko i na zawo艂anie powinna wr贸cic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
no ja sie nie przejmuje angin膮 akurat to teraz mam gdzies馃槶 ju偶 j膮 szuka艂am ;( ale na dworze jest zimno;( a jak cos sie stanie jej;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
poza tym jakos boje sie ojca..;(;/ no wiem masakra ale ju偶 byo tyle akcji 偶e mam do艣膰馃槶 偶yc sie odechciewa;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jejku wsp贸艂czuje
:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
chyba si臋 zaraz pochlastam馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
nienawidz臋 ich馃槶 jak zasna pojde jej szuka膰;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.ensitive
moi rodzice zawsze m贸wili, ze w domu nie b臋dzie psa, 偶e jak przyprowadze to b臋d臋 z nim spa艂a na wycieraczce... nie wytrzyma艂am i kiedys do domu przynios艂am pieska ze schroniska, wojna by艂a straszna, wyrzucili psa, to ja si臋 ubra艂am i wysz艂am za nim z domu... nie by艂o mnie ca艂膮 noc, mia艂am 13 lat ;-) Jak mnie znale藕li nast臋pnego dnia, to mog艂abym nawet 50 ps贸w do domuj wprowadzi膰. A dzi艣 nasza sunia jest najwi臋kszym szcz臋艣ciem ca艂ej rodziny, a jak si臋 wyprowadza艂am to mama p艂aka艂a, ze mam im psa zostawi膰 ;-) O co to to nie! NIGDY! m贸j skarb najdro偶szy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bed-ka
jak moglas zostawic pieska za drzwiami?:O:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfffdffd
twoi rodzice sa bez serca ,gardze takimi ludzmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edek111
Ile masz lat dziewczynko ? 15 ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
16 i coo z tego????? w艂a艣nie jest pod domem.. rzucam jej jedzenie z okna.. biedna;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
bed-ka - nie znasz mojego ojca;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fttt5555
jesli pies nie przychodzi na wolanie to byc moze byl zbity po powrocie z wloczegi, ludzie bezmyslni czasem tak robia nie wiedza ze pies i tak tego nie zrozumie tylko bedzie sie bal na drugi raz podejsc na wolanie, nie mozna karac suki za to 偶e slucha zewu natury bo chec rozmazania to najsilniejszy instynkt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
dfffdffd - ja tez mam juz ich dosc;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.ensitive
Bo偶e dziewczyno, ubierz si臋 i wyjd藕 do tego psa! sk膮d jeste艣? jak blisko mnie to Jestem w stanie przyjechac i go zabra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlCzarna
u mnie tez byla wojna dwa lata temu o psa... wko艅cu zgodzili si臋 na ma艂ego.. Kupi艂am bokserke:) teraz s膮 w niej zakochani po uszy:) ma swoje miejsce na kanapie i swoje krzes艂o przy stole:) nie rozumiem jak mo偶na tak psa wy偶uci膰... On te偶 ma uczucia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.ensitive
chyba nie zostawisz jej na noc, w 艣niegu :-O Matko! we藕 i popro艣 rodzic贸w, ja bym sie rozrycza艂a i szanta偶 ;-) Mozesz te偶 zrobi膰 jak ja, ale tego raczej nie polecam, rodzice strasznie si臋 martwili

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmjd
sensitive - nie zabierzesz go bo tak czy siak go wezme do domu jak zasn膮 na razie j膮 karmi臋....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s.ensitive
a jak si臋 obudz膮 to ran膮 j膮 wypierniczysz z domu! we藕 si臋 zastan贸w. Rozwi膮偶 t膮 spraw臋 dzisiaj. Codziennie b臋dziesz j膮 bra艂膮 jak zasn膮 a rano przed ich pobudk膮 wyrzuca艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edek111
Zr贸b awantur臋 w domu, je艣li to potrzebne. Nie pozw贸l, by ten pies zosta艂 zagryziony albo zdech艂 z wycie艅czenia. Je艣li to potrzebne, to podaj wojew贸dztwo w kt贸rym mieszkasz a mo偶e go jutro odbior臋.

Udost臋pnij ten post